Ilm: Lauantai 27.10 ja sunnuntai 28.10

Jutustelu peleistä.

Moderators: Gary, Federal

Cgv
swatti-hatti
swatti-hatti
Posts: 105
Joined: Mon 17 Sep, 2007 21:59:51
Location: Ylistaro

Post by Cgv »

Ensi oltiin siinä kaverien kans katteltiin mettään ja juteltiin paskaa ku sitte siihe tuli se etä puolustus vai mikä sitte tahtoo ollakkaan, ne jäi siihe. Me lähettiin valtterin kans talolle, ja sieltä kuusi aidalle. Siellä sitte huomattiin että offarin suunnalta mettästä tuloo väkiä, jäätiin siihe, sitte camppimään, Jossain vaiheessa siirryttiin kuusiaidan taakse, jossa oli omia jäätiin siihe ja ketään en pudottanu (osasyy kuusiaidan tiheys/risukkoisuus) vaan putosin itte sitte johnai vaihees.
-Miikka "Mixu/cGv" Lähteenmäki
Last edited by Cgv on Sat 27 Oct, 2007 23:12:20, edited 1 time in total.
- cGv kuittaa.
-jm-
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 1898
Joined: Sat 25 Aug, 2007 17:16:24
Location: Jalasjärvi

Post by -jm- »

Ensinnäkin kiitokset Garylle hyvin hoidetusta valvojan pestistä. Tauot olivat sopivan pituisia. Lisäksi Sissit vs. miehittäjät oli mukava miniskenu.

Pappatiimi taisteili sissien seassa.
Lähtöpisteemme oli karttapiste G11. Pommin mahdolliset sijoituspisteet olivat W6, X9, X12 ja Y15.

Pienen palaverin jälkeen päädyimme pisteeseen W6, toisena vaihtoehtona pidimme pistettä Y15. Kaksi keskimmäistä hylkäsimme heti, koska laskimme miehittäjillä olevan liian vahva miehitys niiden ympärillä.
Tosin pystyimme vain arvailemaan mikä miehittäjäosapuolen tehtävä, ryhmitus ja aloituspaikka oli.
Otimme myös huomioon miehittäjien todennäköisesti korkeamman teknologian mahdollistavan radiokuuntelun ja pyrimme mahdollisimman pieneen radioliikenteeseen.

Kuten Mika jo aiemmin kirjoittikin, jaoimme osastomme kolmeen osaan, kahteen pienempään hämäävään osastoon ja isompaan pääjoukkoon. Pääjoukon tehtävänä oli kuljettaa pommi edellä mainittuun pisteeseen W6.
Toinen harhauttava osasto eteni wietnamin kautta, toinen pyrki kuusimetsän sisälle ja siitä metsän reunaa pitkin kohti kolmostietä.
Molemmat harhauttavat osastot jäivät kiinni tulitaisteluun, saavuttamatta kolmostietä. Onneksi pommiryhmä pääsi pohjoisen kautta kiertäen kohteeseen.

Itse olin mukana keskimmäisenä etenevässä osastossa, toisessa harhauttavassa osastossa siis. Jäin jumiin metsän reunassa olevan pressubunkkerin taaksi, jossa jonkin aikaa sain sidottua vastapeluria kuulienvaihtoon. Jossain vaiheessa ahneus pääsi jälleen valloilleen, nousin liian ylös tähtäillessäni offarirakennuksen suuntaan ja uudesta tornista tuli pudottava kuula kylkeen.

Lisää tälläisiä, vallan mainiota vaihtelua vanhoihin tuttuihin peleihin. Todella hienoa, että joillakin riittää mielikuvitusta ja tarmoa kehittää näitä miniskenuja!

Edit: Korjasin pahimmat "kirotusvihreet".
-Minkä ketteryydessä häviän, sen painossa voitan-
User avatar
Limppu
swatti-hatti
swatti-hatti
Posts: 98
Joined: Sun 23 Sep, 2007 21:04:48
Location: Seinäjoki, kärjen kansaliittotasavalta

Post by Limppu »

Joo oli kivat pelit. Mä olin "sniper teamin" yksi jäsen ja lähdimme järjestelyssä kuinka ollakkaan, sinne kivelle minne se pommi sitten törkättiin :sad: . Olimme siellä jonkin aikaa mutta mitään ei oikein tapahtunut. Päätimme ruveta liikkumaan aukolle päin. Noin 40 metriä käveltyämme, saimme viholliskontaktin. Näimme ensin metsän reunassa olevia vihollisia. Hetken kuluttua tosin kuulimme ääniä takaapäin. He olivat melko lähellä ja mietin hartaasti että ammunko pistoolilla vai kiväärillä. Kun siinä hapuilin pistooliani, niin meidän toinen snipu siitä sitten nappasikin vihuja muutaman kappaleen. Sitten aloimme siirtymään takaisin kivelle päin.Siellä odotimme hetken että viholliset saapuvat. Hetken kuluttua oma tiedustelupartiomme osui paikalle. Viitoin menemään maihin, mutta eiväthän he sitä ajoissa huomanneet. Vihollisen sarja taisi kaataa pari partion jäsentä. Sitten alkoi armoton tulitaistelu kiven takana olevia vihuja vastaan. Hetken kuluttua ekat vihut olivat tippuneet. Sitten heitä tuli lisää ja vielä vain lisää. Hetken päästä pommi oli räjäytetty ja peli ohi. Mutta oli hyvä miniskenu. Joku jatko-osa ois tosin ollu paikoillaan. Oli kuiteski paree ku se helikopteriputoaminen ku ne pilotit ja muut pääs sielt liian helposti karkuu :? . Lisää näitä :thumbsup
Voi ristuksen ristus.
User avatar
Tmu
kapiainen
kapiainen
Posts: 327
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:25:52

Post by Tmu »

Parhaita viikonloppupelejä tähän asti. Erien väliin ei jäänyt liikaa taukoa ja pelimuotoja vaihdettiin.. Miniskenu oli myös mulle sitä parasta antia. Toivottavasti nähään tollasia lisää myös muiden kuin Garyn toimesta.

Itse toimin miehittäjien komentajana ja koitin parhaani mukaan hahmottaa kokonaiskuvaa ja jakaa ryhmille tehtäviä sitä mukaa kun tilanne kehittyi.

Saavuttuamme Rikiuksen pihapiiriin jaoin kolmelle ryhmälle (nimetään vaikka Kihniöläisten, Walterin ja kurikkalaisten ryhmiksi) puolustettavat sektorit. Kurikkalaiset hevostallin ja aukon välinen alue, Kihniöläiset juoksuhautojen suunta ja Valtterin ryhmä otti hoitaakseen maakellarin alueen. Tarkka-ampuja ryhmä(3) otti hoitaakseen Rikiuksen pohjoispuolella olevan metsään kolmostien lähettyville. Tehtävänä oli kolmostien kautta kulkevan huoltoreitin turvaaminen joten lähetin kolmen hengen partion (SkiJay) kiertovartioon ja ilmoituksen kierroksen tehtyä. Garyn kolmen hengen partion lähetin huonommin vartioidulle eteläpuolelle vietnamin kautta, tehtävänä tiedustella vihollisen mahdollinen liikkuminen alueella. Partio saapuikin hyvin nopeasti ja kertoi vihollisen olevan liikkeellä kohti tukikohtaamme. Samalla kuitenkin vihollinen oli päässyt juoksuhautojen taakse metsäänreunaan ja katsoin parhaimmaksi lisätä Garyn partion vahvistamaan tätä linjaa. Heti perään saapui kolmostien kiertopartio joka ei ollut törmännyt viholliseen.

Hakkuuaukon puolella oli tällä hetkellä hiljaista, joten keräsin kurikan porukasta viiden hengen ryhmän vahvistamaan vietnamin suuntaa ryhmittyen kuusiaidan tasalle talon eteläpuolelle. SkiJayn porukan laitoin haravoimaan päärakennuksen takaisen metsän koska en ollut varma josko vihollinen olisi päässyt tunkeutumaan heikosti vartioidun vietnamin läpi huomaamatta. Metsä oli kuitenkin vihollisista vapaa ja partio jäi kurikkalaisista kasatun ryhmän kanssa pidättelemään Vietnamissa riehuvaa vihollista. Garyn partio, jonka olin laittanut tarkastamaan kolmostien vierustaa pian ensimmäisen kiertopartion sieltä saavuttua, tuli paikalle yhden miehen vajaudella. Gary oli kaatunut ja loppupartio tuli nyt pyytämään apuvoimia. Juoksuhaudoilla tilanne oli hieman rauhoittunut, niinpä katsoin partiolle apuovoimia Kihniöläisistä joista yksi suureksi epäonneksi kaatui tehtävää jakaessani!! Noh neljä miestä saatiin kuitenkin matkaan. Vietnamissa vihollinen painoi edelleen päälle, mutta ei juuri edennyt. keräsin Kurikkalaisista ja Walterin porukan rippeistä uuden ryhmän joka Jani-Matin johdolla piti kiertää vietnamin vihulaisten sivustaan SkiJayn partion pidätellessä. Peli huudettiin ohi kuitenkin ennen kuin tämä koukkaava ryhmä pääsi viholliseen kiinni. Vihollisen pääjoukko oli päässyt kolmostien huoltoreitin kylkeen ja onnistui tehtävässään.

Mielenkiintoinen homma oli yrittää johtaa porukkaa voittoon, mutta täytyy myöntää vihollinen paremmaksi ja nokkelammaksi tällä kertaa! :) Hämäykset oli sen verran hyvät että komentajan ajatukset itse tärkeimmän tehtävän osalta herpaantui sen verran, että porukkaa en tarpeeksi laittanut huoltoreittiä turvaamaan.
(pieniä virheitä saattaa tekstissä olla, mutta pääpiirteittäin näin asiat minun vinkkelistä meni :) )
User avatar
petrooli
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 152
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:56:12
Location: Jalasjärvi

Post by petrooli »

Mini skenu oli kyl aika napakka tähän väliin :D Limppu, Arthur ja mä oltiin sniputiiminä seulomas sitä kiven aluetta, jolle se pommi sit lopulta pääs :(.
Iso KIITOS gary:lle loisto pelistä!
-Lauri Mäntykoski
User avatar
Sniper11
verkkari-vemputtaja
verkkari-vemputtaja
Posts: 26
Joined: Mon 15 Oct, 2007 22:43:24
Location: Kihniö
Contact:

Post by Sniper11 »

Oho, multa jäi toi itse pelimuotojen arvostelu vähä niukemmalle :oops: . Mutta nyt annetaan sitten kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Mini skenu oli aivan loistava ja pelimuotoja vaihdeltiin muutenkin hyvin, ei tullut sitä tunnetta "että taas tätä samaa"(mikä muuten tulee meidän peleissä hyvin usein esiin). Mikäli seuraavana lauantaina taas pelejä piisaa niin täältä tulossa taas autolastillinen tykinruokaa :D . Pientä osumien ottamatta jättämistä huomasin, mutta taisivat mennä sen pelin kiihkeyden piikkiin.
Vulcan
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 814
Joined: Sat 15 Sep, 2007 18:15:41
Location: Jalasjärvi

Post by Vulcan »

Joo olen kanssa huomannut, että Rikiuksella on melkoisen rehellistä porukkaa pelailees mikä on tosi mukava juttu. Ittekki meen varmasti ens lauantaina jos on joku tämmöinen skenu taas. Jos vaikka nähtäis Itä-Länsi taistelua...
Lauri "Vulcan" Seppälä
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Post by razorpojka »

Ei pelata Itä-Länsi vieläkään, koska seuraavaan Itä-Länteen tarvitaan tietyt henkilöt mukaan, jotta peli onnistuisi. Kaippa sitä pitää kehitellä joku muu juonellinen peli lauantaille.
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
User avatar
Vepemise
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 130
Joined: Mon 17 Sep, 2007 22:10:23
Location: Kurikka

Post by Vepemise »

Loistavaa sinänsä, ettei sitä pelata vielä, niin pääsen itsekkin mukaan ;) Toivon tosiaan, että näitä tälläisiä lisää.
Vesa "Vepe" Perkiö
User avatar
Limppu
swatti-hatti
swatti-hatti
Posts: 98
Joined: Sun 23 Sep, 2007 21:04:48
Location: Seinäjoki, kärjen kansaliittotasavalta

Post by Limppu »

Anteeksi nyt hätähousuilu, mutta koska ilmestyy seuraavan vkonlopun ilmoittautuminen? :D
Voi ristuksen ristus.
Post Reply