Ilma kiertämään varusteisiin

Kaikki varustukseen liittyvä jutustelu

Moderators: Gary, Federal

Post Reply
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

Ilma kiertämään varusteisiin

Post by MikaLinna »

Itsellä kolme omasta mielestä hyvää kantovarustu-kokonaisuutta. Itse tykästäynyt tosi paljon tuohon Condorin Chestrigiin
http://www.varusteleka.fi/product/chest ... _2WS10HXTK
http://gallery.jvisoft.net/index.php/Sk ... -5-2011/03
siihen kun sopii lippaita ja muuta tavaraa kantoon todella paljon. Käytän tätä myös ainoana kantolaitteena silloin, kun pitää kantaa rinkkaa jossa on lantiovyö.
Selkään sopii joko Sourcen juomatasku tai condorin pieni rynnäkköreppu.

Yksi ongelma tämän kanssa on, se hiostaa aivan valtavasti - kastelee takin ja housut hiesta todella tehokkaasti. Nytkin Vuohiluoman pelissä vaatteet kastui vaikka keli ei vielä hellettä ollutkaan. Tosin kilometrejä tuli ihan reippaasti mutta silti yllätti. Lantiolla roikkuva taisteluvyö on tästä syystä paljon parempi olevinaan.

Kellään ajatuksia millä tuohon saisi kehiteltyä ilmankiertoa - auttaako mikään verkkokangas Chestrigin ja maastopuvun välissä vai pitääkö kehittää jotain tuonne maastopuvun ja teknisen aluspaidan väliin?
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
Vulcan
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 814
Joined: Sat 15 Sep, 2007 18:15:41
Location: Jalasjärvi

Re: Ilma kiertämään varusteisiin

Post by Vulcan »

Meikällä toimi yhdistelmä Condor Chestrig ja Alice Medium-rinkka aika hyvin vuohiluoman mettäpelissä. Tuossa rinkassa on näet aika paljon tilaa ilman kulkea selän puolelta ja on kätevä käyttää nimenomaan tuota lantiovyötäkin. Täytyy kyllä myöntää, että olen tuohon Condor Chestrigiin aika tehokkaasti ihastunut, siinä kun saa oikeastaan kaiken tarpeellisen kulkemaan, vesiä myöten.
Lauri "Vulcan" Seppälä
Post Reply