Rikiuksen Suuri Konflikti

Jutustelu peleistä.

Moderators: Gary, Federal

Post Reply
User avatar
ScioP
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 175
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:42:59
Location: Jalasjärvi

Rikiuksen Suuri Konflikti

Post by ScioP »

Toveri Jorken näkemys:
Tänä iltapäivänä, Länsi-Rikiuksen röyhkeä johtaja, johtaja Koskela Fasistisesta Pussipuolueesta astui maallemme ja teki täten ruman rajaloukkauksen. Hän uhitteli minulle ja avaralle maallemme. Astuin hänen likaiselle maaperälleen, johon kuului aukio, puolet metsästä, hevostalli joka silloin toimi kaupungintalona, vanha offari ja muu pihan siltä puolen. Meidän suureen maahamme, Itä-Rikiukseen joka tunnetaan myös nimellä Jorkelandia, kuului suuri ja mahtava keltainen talo, kaupungintalo! Metsää, kellari jossa säilytämme aseitamme jonka vieressä on suuri tykki, kohdistettuna suoraan Koskelan päänuppiin, sekä muu rajan tältä puolen.

Koskela täten julisti sodan ja lähti hakemaan joukkojaan ja minä tein samoin. Kerroin joukoilleni kuinka röyhkeästi johtaja Koskela oli loukannut rajojamme, ja käskin heidät hyökkäykseen. Taistelu oli pitkä, mutta aikanaan pääsimme tunkeutumaan heidän maaperälleen ja voitimme taistelun.

Rauhanneuvotteluissa Koskela vaati röyhkeästi säästää metsät ja aukion, mutta minä vaadin myös metsää itselleni. Tuo fasistisika uskalsi julistaa vielä jatkosodan, ja lupasi tuhota maani pommeillaan. Tämä vihjaus selvisi myöhemmin tiedustelun avulla siksi, että he aikovat kuljettaa heittimiä aukiolle ja pommittaa maatamme ja tuhoamalla asevarastomme ja suuren tykkimme.

TOVERIT! Me emme anna palaakaan maatamme tuolle fasistisialle, mutta otamme häneltä kaiken! Rakensin hänen ennen niin ylevästä kaupungintalostaan kommunistisen propagandakeskuksen, jotta kaikki kuulevat kuinka maamme on niin voittoisa!

-Toveri Jorke
Last edited by ScioP on Sat 10 Nov, 2007 18:04:59, edited 2 times in total.
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Post by razorpojka »

Tämä päivä oli yksi kauheimmista maamme historiassa. Kommunistisika Jorke astui törkeästi joukkoineen maamme rajan yli ja täten sodanjulistus oli välttämätön. Joukkomme taistelivat urheasti, mutta Itä-Rikiuksen surkeat joukot löivät meidän eliittimme yksinkertaisella massalla, jolle emme voineet mitään.

Pidimme rauhanneuvottelut Itä-Rikiuksen johtajan, Jorken kanssa, mutta se sika vaati itselleen myös metsät aukon ympäriltä, tätähän meidän kansamme ei voi niellä! Aloitamme uuden sodan ja murskaamme ne kommunistisiat, armoa ei anneta, KOMMUNISMI EI SAA LEVITÄ MEIDÄN IHANTEELLISEEN FASISTISEEN LÄNSI-RIKIUKSEEN! \o

Lauantaista tulee Länsi-Rikiuksen voittoisa päivä ja tuhoamme Itä-Rikiuksen joukot ja rakennukset heittimillämme! Siirrämme eliittimme aukolle ja tuhoamme kaiken mikä liittyy kommunismiin ja Itä-Rikiukseen, KAIKEN! Otamme maamme takaisin ja samalla murskaamme uhan kommunismista! LÄNSI-RIKIUKSEN JA FASISTISEN PUSSIPUOLUEEN PUOLESTA, HEIL KOSKELA! \o
Last edited by razorpojka on Thu 27 Sep, 2007 22:24:54, edited 2 times in total.
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
User avatar
stan
sn1per
sn1per
Posts: 239
Joined: Fri 07 Sep, 2007 18:48:53

Post by stan »

--
Last edited by stan on Mon 23 Nov, 2009 11:58:50, edited 1 time in total.
User avatar
Federal
sihteeri
sihteeri
Posts: 2056
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:16:45
Location: Ilmajoki

Post by Federal »

Tähän tarvitaan nyt taistelutantereella taistelleen toveri Jorken oikean käden, toveri Viitalan näkemys asiasta.

Olimme harjoittelemassa isänmaamme puolustusta tukikohdassamme, kun yhtäkkiä toveri Jorke saapui keskuuteemme kertoen tilanteesta. Hän oli täynnä vihaa ja syy siihen selvisikin meille pian... Oli tapahtunut rajaloukkaus! Nämä Fasistisiat yrittivät tunkeuta maahamme, kautta pyhät pussit! Asetuimme samantien taisteluvalmiuteen ja joukkomme lähtivät välittömästi uhmakkaaseen hyökkäykseen, vieden kaupungintalon lähellä sijainneen pommin heidän tukikohtaansa räjäyttäen sen ilmaan. Monia kaatui suuressa taistelussa isänmaansa puolesta. Pitäkäämme hiljainen hetki heidän muistoilleen.

Myös minä loukkaannuin taistelussa ja olisin menettänyt itseni mielelläni isänmaani ja tovereideni puolesta. Loistavasti toimineet lääkintämiehet kuitenkin paikkasivat minut, eivätkä jättäneet heitteille. Onneksi erinomaiset tiedustelijamme ovat saaneet perusteellista tietoa fasistien aikeista. Olen jo aloittanut joukkojeni järjestelyn rajalle, sekä puolustustehtäviin Jorken ja asevaraston ympärille. Paljon vapaaehtoisia on saapunut mukaani isänmaan puolustukseen.

Tämä taistelu on ratkaiseva! Emme salli tappiota, vaan taistelemme viimeiseen mieheen asti. Vielä viimeisenkin miehen kaaduttua taistelu ei ole ohi...
Joni Viitala
Yhdistyksen sihteeri
User avatar
ScioP
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 175
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:42:59
Location: Jalasjärvi

Post by ScioP »

Tänään oli voittoisa taistelu Itä-Rikiukselle! Tuhosimme tykin ja nappasimme monta fasistia konfliktissa jonka kävimme aukiolla. Pari kranaattia ehti murjoa propagandakeskusta, mutta se on vieläkin pystyssä. Nyt linjat ovat jo niin kaukana, että kohta fasistit ovat motissa aukion takanurkassa! Vaadin heidän fasistiselta johtajaltaan 2/3 aukiosta ja edellisiä vaatimuksia, mutta se sika ei hyväksynyt vieläkään vaatimuksia, pitäisi tietää jo milloin antautua.
Ennen taistelua vakoojani ehtivät fasistien kaivautuessa asemiin kopioida myös alueen kartan.

Laadin kartasta version jossa näkyy linjat, aluevaatimukset ja maiden alkuperäiset rajat:

http://koti.mbnet.fi/conectac/asdf/alueet.JPG

Näin vihollisten joukossa myös TOVERI VIITALAN! En ole antanut hänelle käskyä vakoilla, mutta toivon että hän ei ole loikannut fasistien puolelle, se olisi idioottimainen päätös, sillä hehän ovat selkeästi häviöllä. Minäkin haavoituin taistelussa, mutta taistelun jälkeen Itä-Rikiuksen urheat lääkintämiehet pelastivat jälleen.

-Toveri Jorke
Last edited by ScioP on Thu 17 Jan, 2008 23:48:38, edited 2 times in total.
-jm-
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 1898
Joined: Sat 25 Aug, 2007 17:16:24
Location: Jalasjärvi

Post by -jm- »

Onko idän ja lännen tarinassa tulossa jatkoa?
-Minkä ketteryydessä häviän, sen painossa voitan-
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Post by razorpojka »

Kyllä on, odottakaa vain maltillisesti.
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
User avatar
ScioP
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 175
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:42:59
Location: Jalasjärvi

Post by ScioP »

Käytyämme kauan asemasotaa, fasistit joutuivat antamaan periksi ja heidän johtajansa Koskela hyväksyi aluevaatimukseni. Olimme katkaisseet Länsi-Rikiuksen kauppareitin Vesimaahan, josta se sai paljon ruokaa ja vaatteita. Uudet rajat kuitenkin mahdollistavat sen, että emme päästä fasisteja hankkimaan ruokaa Vesimaasta. Lakeusmaa taas on niin köyhä muutenkin, että sen on mahdotonta kaupata ulkomaille tarvikkeita.

http://koti.mbnet.fi/conectac/asdf/alueet2.JPG

Välittömästi rajojen siirryttyä sijoitin rajalle rajavartioasemat, jotka valvoivat että rajaloukkauksia ei satu niin Vesimaan kuin Länsi-Rikiuksen puoleltakaan. Perimme Länsi-Rikiukselta aina heidän hakiessaan tarvikkeita kallista tullimaksua niin että parin viikon päästä kukaan Länsi-Rikiuksessa ei pysty hakemaan tarvikkeita, laittomasti rajan ylittävät ammutaan välittömästi. Tällä hetkellä vain odotamme että Länsi-Rikius kaatuu kansan kapinoidessa Koskelan typerää itsehallintoa vastaan ja liittyy Itä-Rikiukseen, jonka työläiset saavat tehdä töitä ilman nääntymisen pelkoa!

Kaiken lisäksi kohta tulee talvi, ja kauan aikaa eivät köyhät siinä säässä selviä!

-Toveri Jorke
Last edited by ScioP on Thu 17 Jan, 2008 23:49:03, edited 1 time in total.
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Post by razorpojka »

Kansamme ei voi enää elää tässä kurjuudessa, jonka kommunistisika Jorke on maallemme aiheuttanut! Rintamien suuret miestappiot pakottivat minut tekemään rauhan Itä-Rikiuksen kanssa. Kohtuuttomat tullimaksut ajavat valtiomme rappion partaalle, omat varammekaan eivät ole huipussaan. Olemme siis kauppasaarrossa, näin ei voi jatkua! Fasismi ei saa jäädä kommunismin jalkoihin! Näyttäkäämme heille mistä Länsi-Rikius on tehty, rauhasta välittämättä.

Pyrimme avaamaan kauppasaarron ja täten parantamaan elinolojamme, haluamme myös lisää maata, jotta voimme harjoittaa omaa teollisuuttamme. Kaikki tehtaamme yms. ovat tällä hetkelle kommunistisika Jorken alueella, tätä emme salli! Ryhtykäämme taistoon FASISTISEN PUSSIPUOLUEEN JA JOHTAJA KOSKELAN PUOLESTA, taisto saattaa olla viimeinen, mutta älkää luovuttako vaan uskokaa isänmaahan ja johtajaan! \o
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
User avatar
ScioP
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 175
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:42:59
Location: Jalasjärvi

Post by ScioP »

Tänään nuo fasistisiat hyökkäsivät strategisella hetkellä juuri kun olin asettelemassa rajavartiostoa. Näin kuinka he vyöryttivät joukkojaan kohti metsää. Siinä vaiheessa lähdin katsomaan pihaan professori Von Pallasta jolle olin jättänyt pienen vartion. Professorilla oli näet hallussaan tärkeä CD-levy joka sisälsi tietoja millä saamme päivitettyä suurta tykkiämme, ja muuta materiaalia.

Hetken päästä lähdin katsomaan tilannetta rajalla. Käskin punajoukot perääntymään metsää pitkin asevarastolle päin. Otin mukaani keskimetsässä sijainneen rajavartioston ja lähdimme kulkemaan pihan kautta asevarastolle päin. Pihassa oli jo salamurhaajia jotka yrittivät napata professori Von Pallaksen levykkeen. Urhea toverini Ville, oikea käteni nappasi vastaan tulleen fasistin. Näin kuitenkin kuinka eräs juoksi karkuun, ja juuri hänellä oli tuo CD-levy. Hivuttauduin joukkojeni kanssa asevarastolle päin ja tässä tilanteessa en yhtään tiennyt tilanteestamme. Nappailimme fasisteja asevaraston oikealta länsi puolelta ja metsässä oli ilmeisesti myös taistelu käynnissä. Lopuksi kuitenkin fasistit saivat haltuunsa sekä asevaraston, suuren tykin että CD-levyn. Tämän päiväinen taisto oli melkoinen fiasko, mutta kaikki ei ole vielä menetetty, Toverit!

Kuitenkin pihassa ollessamme joskus taistelun loppupuolella, toveri Seppälä haavoitti johtaja Koskelaa! Juoksimme Koskelan luo ja teloitimme hänet polvilleen! Valitettavasti kuitenkin myöhemmin tänä iltana luokseni saapui fasistisikojen viestinvälittäjä joka kertoi että Koskelan oikea käsi, Viitala on noussut valtaan ja julistanut valtion nimeksi Rikiuksen Liittotasavalta. Muutin nimisekaannuksen yhteydessä oman maani nimeksi urhoolliselta kuulostavan, Suur-Rikius olkoon uusi nimi tälle punaiselle työläisten valtiolle!

http://koti.mbnet.fi/conectac/asdf/alueet3.JPG

-Toveri Jorke
Last edited by ScioP on Thu 17 Jan, 2008 23:49:22, edited 1 time in total.
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Post by razorpojka »

Operaatio Latva 10.11.2007

Nyt on aika... aika nostaa Länsi-Rikius Itä-Rikiuksen sorrosta! Nuo kommunistit ovat vieneet meiltä kaiken, nyt se loppuu... nyt loppuu tämä paskassa eläminen!

Katselin taivaalle, lunta satoi ja oli kylmä, mutta tänään oli operaatio Latvan aika. Kokosin miehet ympärilleni tehtävänjakoa varten. Määräsin erikoisjoukkoni vaativaan tehtävään, heidän piti salamurhata prof. von Pallas ja viedä häneltä CD-levy. Emme tiedä mitä levy sisältää, ties vaikka uusien aseiden piirustuksia, ken tietää. Loput miehet määräsin hyökkäämään Itä-Rikiukseen massalla. Aluksi se näytti onnistuvan, mutta pian hiljeni, seisoimme tukikohdassa kahdestaan korpraali Talan kanssa. Mitään ei kuulunut, ketään ei näkynyt, oliko operaatio epäonnistunut? Lähdimme hiljalleen kohti kylää, ketään ei tullut vastaan, ei edes vihollisia, tämä oli hyvä merkki. Löysimme hyvän rakennuksen, josta saatoimme seurata vihollisen liikkeitä. Annoin käskyn korpraalille ja hän alkoi tulittamaan, vihollisia kaatui ja he olivat ihmeissään. Piha oli nyt meidän, lähdimme kohti ammusvarastoa, olimme murtamassa heidän linjaa kun kommunistisika Jorke näki meidät ja alkoi tulittamaan sotilaidensa kanssa meitä. Peräännyimme ja pyrimme parempiin asemiin, mutta turhaan... korpraali sai kuolettavan osuman ja pian tunsin itsekkin vihlovan kivun reidessäni, verta oli paljon...

Olo oli varsin rauhallinen, päälleni satoi lunta, olin vuotamassa kuiviin kun kommunistisika Jorke saapui sotilaineen viereeni. Se sika yritti saada minulta tietoja, mutta en kertonut mitään. Jorke heilautti vain kättään ja heti kaksi likaista kommunistia nosti minut polvilleni, tiesin että tämä on loppuni. Jorke käveli taakseni, kuulin kun hän latasi haulikon... samassa kaikki pimeni... hän oli minua parempi...
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
Serial Number
verkkari-vemputtaja
verkkari-vemputtaja
Posts: 66
Joined: Sat 25 Aug, 2007 21:36:12

Post by Serial Number »

RDP
Rikiuksen demokraattinen puolue
näkee tarpeelliseksi ilmoittaa lyhyesti, että huolimatta siitä, että sananvapautta vihaava Suur-Rikiuksen kommunistihallinto on julistanut sen laittomaksi, sen toiminta jatkuu. Koska sananvapaus ei tähän valtioon tule hallinnon saati sattuman kautta, näemme tarpeelliseksi tarttua aseisiin. Jos haluat liittyä joukkoihin, älä ota yhteyttä - tiedät kyllä kun on toiminnan aika.

-Etsintäkuulutettu, vaalilla valittu RDP:n puheenjohtaja Serial Number
Last edited by Serial Number on Tue 05 Jan, 2021 00:59:15, edited 1 time in total.
User avatar
ScioP
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 175
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:42:59
Location: Jalasjärvi

Post by ScioP »

Liittotasavallan kanssa ei ole ollut varsinaista kahinointia, ainoastaan pieniä yhteenottoja rajalla. Asevarasto ja tykki pitää saada takaisin, varsinkin kun aseet on siirretty melko turvattomaan sijaintiin. Suur-Rikiuksen sisällä kuitenkin loisii demokraatteja, jotka aikovat tehdä tämän valtion demokraattiseksi. Hemmetti, demokraatit eivät kunnioita työläisiä tarpeeksi! Tietty kuri ja järjestys on oltava! Demokraateilla on laiton puolue ja olen etsintäkuuluttanut heidän johtajansa, Jonne Lahden.
Olen saanut tietooni että demokraatit aikovat yrittää vallankaappausta ja he ovat aseistettuja. Tämän takia minä ja oikea käteni Ville pyydämme kaikkia tovereita vastaamaan kutsuuni ja liittymään taistoon. Murskatkaamme muut ja antakaamme Rikiuksen loistaa punaisena!

Vaikka menehtyisin, jatkakaa aatettamme eteenpäin!

-Toveri Jorke
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Re: Rikiuksen Suuri Konflikti

Post by razorpojka »

Liittotasavallan ja Suur-Rikiuksen välinen rauha on kestänyt, mutta kuinka kauan? Tämä kysymys on ollut molempien osapuolten kansalaisten mielissä useita vuosia.

Liittotasavallan ekonomia on palautunut entiselleen heidän saadessaan yhteydet auki Vesimaahan. Köyhä ja mitätön Parkkilandia ei kykene tarjoamaan Suur-Rikiukselle mitään, täten Suur-Rikius on joutunut tekemään sopimuksen Liittotasavallan kanssa kauppareitistä Vesimaahan.

Suur-Rikiuksen kansa ei uskalla kapinoida hirmuhallintoa vastaan, moni on yrittänyt ja joutunut paljon pelätylle Vatajanlinnan työleirille kuolemaan. Kuitenkin laittoman RDP:n jäsenet pistävät kapuloita rattaisiin minkä ehtivät.

RDP on mennyt teoissaan jo niin pitkälle, että se on julistettu Suur-Rikiuksessa terroristijärjestöksi. Liittotasavalta ei ole jättänyt tätä huomioimatta ja onkin tukenut RDP:n toimintaa aseilla ja varusteilla. Suur-Rikiuksen tiedustelu on saanut tästä hieman vihiä, mutta selkeää todistusaineistoa ei ole, joten erinäisiin toimenpiteisiin Liittotasavaltaa vastaan ei ole ryhdytty. Suur-Rikius on nostanut valmiustasoaan rajan tuntumassa.

7.1.2012 klo 23.00 Suur-Rikiuksen RVL:n Ltn Toveri havaitsi joukkoineen kolmen hengen ryhmän aseistettuja miehiä Lumilinnanmäen tarkkailupisteen läheisyydestä. Yksi heistä sai surmansa pidätyksen yhteydessä. Alueelta löytyi myös kuljetusajoneuvo johon oli lastattu suuria määriä aseita ja räjähteitä. Pitkien ja tuskallisten kuulusteluiden jälkeen toinen miehistä kertoi olevansa Liittotasavallan sotilas. Liittotasavallan tietojen mukaan sotilaita pidetään vankina Suur-Rikiuksen pääkaupungissa.

7.1.2012 tapahtumien johdosta Suur-Rikius sai oivan syyn hyökätä ja pyrkiä valtaamaan suuri tykki takaisin. 15.1.2012 Suur-Rikius aloitti operaatio Tygipyssyn hyökäten Liittotasavaltaan. Hyökkäys kohdistui suuren tykin alueelle. Liittotasavalta kykeni torjumaan hyökkäyksen ja rintamalinja kulkee edelleen nykyisten rajojen mukaisesti. Liittotasavalta on kuitenkin suunnitellut operaation strategisiin kohteisiin, toteutuksen ajankohdasta ei ole täyttä varmuutta.
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
Post Reply