Lauantai 15.12

Jutustelu peleistä.

Moderators: Gary, Federal

Post Reply
User avatar
Vepemise
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 130
Joined: Mon 17 Sep, 2007 22:10:23
Location: Kurikka

Post by Vepemise »

Tuossa katsoin ilmoittautumisia, ja päivän lukujärjestystä, niin pisti silmään "salkku uusilla aloituspaikoilla". Onko nyt sitten käytännössä rikiuksella 4 aloituspaikkaa? Eli hevostalli ja torni ja kaksi muuta? Vai tarkoittiko tuo nyt arvottuja aloituspaikkoja?
Vesa "Vepe" Perkiö
Gary
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2209
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:21:18
Location: Jalasjärvi,Oulu

Post by Gary »

Se on vähä harhaanjohtavaa, ku meikäläinen teki ohjelman, mutten nyt pääsekkään paikalle.. Sanoin jotta muuttakaa mieleiseksi, mutta ilmesesti kelpas ohjelma noinkin kun ei ole muutoksia tullut =)

Meinasin kokeilla sellaista, että toinen puoli aloittaa aukon suunnalta ja toinen tienhaarasta/offgamelta. Salkku pihassa jossain, normaalissa paikassa tai ehkä jopa Saluunan(vanhanoffarin) yläkerrassa. Ja se olisi pitänyt viedä 3-tien portille tai sinne suuntaan.

ps. Ei muuten kuulu ollenkaan Rikiuksen jatkojalostamis ketjuun, aloittakaa vain vaikka uutta ketjua rohkeesti jos tuntuu ettei oikein sopivaa löydy. Viikkopeleistä ja ohjelmasta voi pelipäivälle tehdä oman ketjun, tai sitten jutustella viikkopelit ketjussa. ( Mielummin vaan rohkeesti uutta aihetta, ei niitä toistaseksi meillä liikaa oo...) Siirrän uudeksi ketjuksi tämän.
Kari Knuuttila
gary @ jvisoft net

web-ylläpitäjä
webmaster@jvisoft.net
User avatar
Vepemise
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 130
Joined: Mon 17 Sep, 2007 22:10:23
Location: Kurikka

Post by Vepemise »

No, ensikerralla tiedän. Ajattelin että vältän turhan topicin, mutta olisihan se pitänyt tehdä. Anteeksi vain.
Vesa "Vepe" Perkiö
Post Reply