Keltainen Voima, Noormarkku 31.8.2013, Satasoft

Muiden kuin JVISoftin pelit
Post Reply
Kardinaali
Posts: 1
Joined: Mon 05 Aug, 2013 12:06:26

Keltainen Voima, Noormarkku 31.8.2013, Satasoft

Post by Kardinaali »

Pilke silmäkulmassa valmistettuja proppeja, eläytyviä maaliosastohenkilöitä, saastuneita alueita omaava ja ryhmätoimintaa sisältävä varusterajoittamaton skenaario Noormarkussa (lähellä Poria) Ahlströmin pelialueella 31.8.2013.

TAPAHTUMAN KELTAINEN VOIMA-KOTISIVUT

Tiederintamalla kiertää villiä huhua uudesta Bulvaania-valtiossa kehitetystä biojätteitä supertehokkaasti hyödyntävästä energiamuodosta. Tämä uusi keksintö - joka on saanut nimen Keltainen Voima - jättäisi varjoonsa kaikki muut energia-alan sovellukset. Vähemmän yllättäen myös asevalmistajat ovat jo ilmoittaneet kiinnostuksensa uuden energianmuodon valjastamisesta sotilaskäyttöön. Tuntemattoman suuryrityksen palkattua palkkasotilasjärjestö GFH:n (Goons for Hire) - ovat myös Bulvaanian hallitsijat heränneet kantamaan huolta uuden energiamuodon joutumisesta vääriin käsiin. Suuryrityksen palkka-armeija GFH on saanut käskyn kaapata tutkimuslaitosten dokumentit ja erilaiset laitteistot uudesta energiamuodosta pahoja tarkoitusperiään varten.

Tiedeyhteisön paetessa sekavaa tilannetta, dokumentteja ja laitteistoja kuljettanut lentokone kuitenkin ammutaan alas. Turhautuneena epäonnistuneisiin kommunikaatioyrityksiin, Bulvaania lähtee kilpajuoksuun omalla maaperällään epäselvässä tilanteessa GFH:n joukkoja vastaan tavoitteenaan pelastaa halutut dokumenttinsa ja rakennelmansa suojaan suuryrityksen kynsiltä.


Image

Emme seuraa tätä foorumia aktiivisesti. Jos sinulla on kysyttävää, niin kysy asiaa mieluiten pelin kotisivujen eri linkkien kautta tai facebookissamme www.facebook.com/satasoft
Post Reply