Flyeri

Yleinen keskustelu yhdistykseen liittyen

Moderators: Gary, Federal

Post Reply
User avatar
Tmu
kapiainen
kapiainen
Posts: 327
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:25:52

Flyeri

Post by Tmu »

Eli Ideana oli suunnitella ja teettää pelaajien kotiin jaettava esite harrastuksesta. Minä lupasin ottaa jutun vetääkseni, mutta apua kaivataan :)

Eli mitä halutaan esitteeseen sisällyttää ja kuinka laajasti? Ilmeisesti ainakin nuorempien pelaajien vanhemmille tietoa lajista ja turvallisuudesta sekä vastuukysymyksistä. Tietoa yhdistykseen liittymisestä ja eduista sekä airsoftista harrastuksena. Liian pitkästi kai ei kannata lähteä kertomaan kun yhdistyksen sivuilta saa kaiken mahdollisen tiedon.

Lehtisten painon ja jakamisen ajankohta olisi ehkä vasta keväämmällä kun kelit paranee ja yhdistys on saatu paremmin pyörimään. Lisäksi kesän viralliset kerho- ja pelipäivät saadaan tiedotteeseen mukaan myöhemmin.

Painokustannuksia tulee tietysti ja jos jollakulla on tiedossa edullisia yrityksia jotka hommaa tekee niin kertokaa ihmeessä. Ähtärissä on ainakin yksi johon voisin tässä ensitöikseni laittaa tarjouspyyntöä kunhan tiedetään lappusten määrä ja malli.
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

Post by MikaLinna »

Ehdottaisin haitaritaitosta eli A4 kolmeen osaan jolloin saadaan paljon asiaa sopimaan. Etukansi myyvä ja näyttävä, takakansi sisältää vaikkapa viikkopeleistä infoa ja yhdistyksen yhteystietoja yms.

Tässä yksi kuva mistä idean näkee, tuossa tosin asia väärinpäin taiteltuna tuohon. "Oikein" tehtynä saadaan 6 sivua yhdelle A4-paperille 2-puolisena, sivukoko taiteltuna tällöin 99x210 eli 99 mm leveä ja 210 mm korkea.
http://www.digimainosmimmit.fi/index.ph ... owitem=110

Haitaritaitos on aikas edullinen tapa tehdä povitaskuun sopivia mainoksia...tuli näitä joskus ihan päätyönäkin suuniteltua esihistoriallisella 90-luvulla :shock:
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
Post Reply