Foorumin säännöt

Nettisivuihin, foorumiin ja galleriaan liittyvät jupinat, sekä muut vastaavat asiat.

Moderators: Gary, Federal

Locked
Gary
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2209
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:21:18
Location: Jalasjärvi,Oulu

Foorumin säännöt

Post by Gary »

Käyttäytyminen

Nykyajan nuorethan eivät enään harrasta toisten kiusaamista tai muuta ala-arvoista käytöstä, joten seurauksista tälläisessa tapauksessa lienee turha varoittaa? Käyttäydytään siis kuin normaali tervejärkinen suomalainen airsoftaaja. :D

Laittoman materiaalin levittäminen on kiellettyä.

Viestien kirjoittaminen ja ulkoasu

Muistetaan, että tämä ei ole chätti tai pikaviestin-ohjelma. Eli jos viestisi ei tuo mitään uutta aiheeseen, kannattaa todella harkita onko sen lähettäminen välttämätöntä.

Tuskin on tarpeellista pitää yhtä tarkkaa kirjaa kieliopista ja viestien sisällöstä kuin esimerkiksi lekan-foorumeilla. Mutta jos viesti pitää sisällään enemmän l33t talkkia, mix, niinq ja muita yleensä nuorison käyttämiä "ilmauksia" kuin normaali suomenkieltä, niin poistelen kyllä viestit ensimmäisen varoituksen jälkeen armotta. Sopii sitten yrittää uudelleen, vaikka yhdessä äidinkielenopettajan kanssa. :twisted:

Muiden viestejä on huomattavasti mukavempi lukea ja niistä jopa saa selvää kun kirjoittaja on käyttänyt edes hieman aikaa viestin ulkoasuun. Lue siis viesti kerran pari ennen lähetystä!

ps. Pohjammaalta ku kerran ollaan, niin murteesta ei rankasta!
Kari Knuuttila
gary @ jvisoft net

web-ylläpitäjä
webmaster@jvisoft.net
Locked