Arma Finland, avoin taktinen Arma3 suomalainen peliyhteisö

Muu höpötys ja häsläys

Moderators: laturi, Gary, Federal, Juppo, laturi, Federal, Gary, Juppo, laturi, Juppo, Gary, Federal

Post Reply
Jöntti
verkkari-vemputtaja
verkkari-vemputtaja
Posts: 38
Joined: Mon 05 Dec, 2011 20:46:40

Arma Finland, avoin taktinen Arma3 suomalainen peliyhteisö

Post by Jöntti »

Mainostetaanpa vaihteeksi jotain softauksen ulkopuolelta, joka tosin sopii hyvin softaajajille, erityisesti märkiin ja pimeisiin talvikausiin. Varsinkin, kun kyseiselle yhteisölle on mainostettu niin paljon airsoftista ja TSTOS -pelisarjasta ja siitä kuinka nämä kaksi erilaista juttua hienosti tukevat toisiaan. Olipa jopa TSTOS 17:ssa Pirkanmaan 2ic tästä yhteisöstä ilman kokemusta airsoftista ja hyvinhän se meni Pirkanmaalla ;)

Oletko Arma 3 pelaaja, joka kaipaa kotimaista taktista, mutta sopivan rentoa ja helppoa peliä sekä peliseuraa? Arma Finland järjestää kahdesti viikossa viikkopelit Arma 3 pelin parissa. Pelit ovat keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 19:00. Lisäksi järjestämme erikoistapahtumia ja yhteistapahtumia toisten yhteisöjen kanssa.

Arma Finlandin viikkopeleissä on yleensä yli 80 osallistujaa ympäri suomea. Parhaimmillaan 160 isoimmissa kansainvälisissä suomi vs ulkomainen yhteisö -tapahtumissa. Pääosa peleistä on ihminen vs ihminen -pohjaisia ja tarjoaa jopa aselajeilla tuetun komppanian taistelua, jolloin pääsee nauttimaan Arman parhaimmista puolista sotilassimulaationa.

ARMA Finlandin tavoite avoimena yhteisönä on tarjota kaikille suomen kieltä puhuville ARMA-pelaajille ympäristö, jossa pelata taktista, ryhmätyötä ja kommunikaatiota korostavaa immersiivistä pelityyppiä hyvässä yhteishengessä mahdollisimman suurella suomenkielisellä joukolla vaatimatta kuitenkaan mitään pakollista osallistumisaktiivisuutta tai pakollista koulutusta. Seuraava video avaa yhteisön ideaa hyvin.

Loppuun pari vuotta vanha esittelyvideo (mikä yhä pitää hyvin kutinsa)
https://www.youtube.com/watch?v=wF666Mg06ls

Ja katsaus vuoden 2016 peleistä:
https://www.youtube.com/watch?v=RHNg0HhYLHY

Tarvittavat, erittäin helpot ja yksinkertaiset, ohjeet ja linkit modien lataukseen löytyy:
https://armafinland.fi/uusille-pelaajille/

Muista myös vilkaista foorumeillemme:
https://armafinland.fi/forum/viewforum.php?f=3

Olemme myös discordissa:
discord.gg/0aeEQ7cTf1dY8Wkc
Post Reply