Itsenäisyyspeli 2018

Jutustelu peleistä.

Moderators: laturi, Gary, Federal, Juppo, laturi, Federal, Gary, Juppo, laturi, Juppo, Gary, Federal

Post Reply
User avatar
Federal
sihteeri
sihteeri
Posts: 2056
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:16:45
Location: Ilmajoki

Itsenäisyyspeli 2018

Post by Federal »

Vuosittain järjestettävä Itsenäisyyspeli tulee jälleen! Pelikenttänä toimii tuttuun tapaan Vuohiluoman pelialue.

Yleistä

Sissihenkinen peli Rikiusta suuremmalla Vuohiluoman pelialueella. Peli käynnissä yhtäjaksoisesti klo. 10:00-16:00. Pelissä ryhmät taistelevat toisiaan vastaan etsien ja tuhoten toistensa reppukätköjä. Ikärajana pelissä K15. Pelialue on suuri ja peli tulee näin ollen olemaan hyvin hidastempoista. Kannattaa siis huomioida, että pelissä vihollisen löytäminen voi olla haastavaa!

Aika: 8.12.2018 klo. 10:00-16:00 .
Pelialue: Vuohiluoman pelialue
Ikäraja: K15.
Kokoontuminen ja autojen parkkeeraus: Raviradan parkkipaikalle, ajo-ohje yläpuolella olevan linkin takana.
Hinta: Yhdistyksen jäsenet ilmaiseksi, muut 5 €.

Idea ja tehtävät

Pelissä jokainen ryhmä taistelee omana osapuolenaan tuhoten vihollisryhmiä ja heidän reppukätköjään. Ryhmän/partion koko on 2-5 pelaajaa. Eniten partioita ja reppukätköjä tuhonneelle ryhmälle luvassa mainetta ja kunniaa!

Ryhmän on toimittavana yhtenäisenä joukkona, eli ryhmää ei saa pilkkoa pienempiin hajautettuihin partioihin! Osuman saanut pelaaja on siis sidottava ja otettava mukaan aina, jos ryhmä aikoo liikkua. Ketään ei saa jättää yksin metsään!

Ryhmä pystyy tuhoamaan vihollisen reppukätkön hajauttamalla reput pois kasasta ja kirjoittamalla paikalle haluamansa terveiset tuhoamalleen reppukätkölle. Tällaisen lappusen voi laittaa vaikka toisen repun päälle ja nämä laput on kerättävä mukaan pelin loppuratkaisujen tarkastelemiseksi! Kun ryhmä palaa tuhoutuneelle reppukätkölleen, on ryhmän kerättävä reppunsa, otettava talteen vihollispartion viesti ja etsiä uusi kätköpaikka.

Sidonta ja respaus

Parantamissääntö: Jos saat pelissä osuman, jää makaamaan paikoillesi ja ota raatoliina esille ylimääräisen ampumisen ehkäisemiseksi. Pelaajille jaetaan sidontanauhoja rajallinen määrä pelinjohdon puoleta. Ryhmässä kaikki voivat sitoa kaikkia ryhmän jäseniä omilla nauhoillaan, niin kauan kuin nauhoja riittää. Itseään ei voi sitoa.

Kun nauhat loppuvat, on ryhmän siirryttävä respaamaan reppukätkölleen, eli kaikkien ryhmän jäsenten repuista kootulle kasalle. Tulitaistelu voi jatkua sidontanauhojen loputtuakin, mutta taistelun loputtua ryhmän on palattava reppukätkölleen respaamaan. Reppukätköllä sidontanauhan pystyy poistamaan, oli edelleen pelissä mukana tai eliminoitunut. Reppukätkön saa naamioida, jolloin vastustajien on vaikeampi löytää se.

Saapuminen ja peliajan kulku

Parkkipaikalla on oltava klo. 10:00, jolloin aloitetaan alkupuhuttelu! Tarkoittaa siis sitä, että varusteet ja pelivälineet ovat valmiita ja voidaan siirtyä pelialueelle! Parkkipaikalle kannattaa siis saapua jo klo. 9:30. Peli loppuu klo. 16:00, jolloin ryhmät aloittavat siirtymisen alkupuhuttelupaikalle, jossa myös pelin loppupuhuttelu. Siirtyminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin ennen pimeän tuloa. Peli on käynnissä yhtäjaksoisesti n. 10:30-16:00, eli huolto tapahtuu omatoimisesti tänä aikana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmittäin laittamalla oman ilmoittautumisen lisätietoja -kenttään ryhmän nimi. Jos sinulla ei ole ryhmää, jätä tämä tyhjäksi ja näistä kootaan oma ryhmänsä. Osapuolilla ei ole hihanauhoja. Ryhmän koko on 2-5 hlö.

Muuta

Muistakaa ottaa jonkinlainen reppu mukaan respapaikan merkkaamiseksi!

Pelialueen kartta: TÄSSÄ
Jokaisella partiolla tulee olla vähintään yksi kartta, varalta myös toinen! Jokainen partio huolehtii omien karttojensa hankkimisesta!

HUOM! Peli järjestetään, mikäli torstaina 6.12. klo 21.00 on ilmoittautunut mukaan vähintään neljä eri partiota. Peliin ilmoittautuminen on sitova!

LUETTAVAA
Pelaajaopas
Yhdistyksen pelisäännöt

VUOKRAVÄLINEET:
Aseen/välineiden vuokrauksessa yhteyttä Lauri Mäenpäähän ennen perjantaita. lauri5_1 (ät) hotmail.com

Sääennuste
Joni Viitala
Yhdistyksen sihteeri
User avatar
Federal
sihteeri
sihteeri
Posts: 2056
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:16:45
Location: Ilmajoki

Re: Itsenäisyyspeli 2018

Post by Federal »

Peli on paketissa ja mukana oli lopulta 21 pelaajaa kuudessa eri partiossa! Aamulla peleissä oli vielä mukava pikkupakkanen, joka kuitenkin päivän mittaan muuttui vesisateeksi ja sitä kautta varmisti kamppeet märiksi. Pelin voiton vei kolmen kätkön tuhoamisella Painostusta uhmaavat orjat (PUO), josta palkinnoksi yhdistyksen pipot talvea varten! Kiitokset osallistujille!
Joni Viitala
Yhdistyksen sihteeri
Post Reply