Vuoden 2019 startti

Yleinen keskustelu yhdistykseen liittyen

Moderators: Gary, Federal

Post Reply
User avatar
Federal
sihteeri
sihteeri
Posts: 2056
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:16:45
Location: Ilmajoki

Vuoden 2019 startti

Post by Federal »

Joulu ja uuden vuoden juhlinta on takanapäin ja uusi vuosi on päästy käynnistelemään. Tämä tarkoittaa siis sitä, että alamme keräämään vuoden 2019 jäsenmaksuja. Vanhoille jäsenille summa on syyskokouksessa päätetty tuttu 10€ ja se maksetaan yhdistyksen tilille FI9044730010070720! Maksu on hoidettava 28.2. mennessä! Muista laittaa viitteeksi tai viestiksi oma jäsennumerosi! Pelinjohtajat ovat vapautettuja jäsenmaksuista. Jäsenille on nyt perustettu myös oma Whatsapp-keskusteluryhmä.

Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita, eli täyttäkäähän hakemus pelinjohtajalle/hallituslaiselle ja maksakaa edellä mainitulle tilille 12€! Lisää tietoa liittymisestä löytyy sivulta: http://www.jvisoft.net/jaseneksi.php

Vuoden ensimmäinen uuden hallituksen kokous on pidetty ja uutena hallituslaisena Elias "elkoski" Koskiniemen tilalla aloitti Jere "Fade" Rintamäki. Hallituksen varajäsenenä toimivat Aku "AQ" Autio ja Jodi "Sarkaelain" Rintamäki.

Yhdistyksen hallitus järjestäytyi seuraavasti:
- Puheenjohtaja Joni "Federal" Viitala
- Varapuheenjohtaja Kalle "Repta" Seppälä
- Rahastonhoitaja Lauri "laturi" Mäenpää
- Pelitoimintavastaava Paul "Sagara" Smeds
- Pelialuevastaava Jere "Fade" Rintamäki
- Sihteeri Aku "AQ" Autio

Lisäksi yhdistys palkitsi aktiivisia pelinjohtajiaan yhteistyökumppaneiden lahjakortein. Viime vuoden aktiivisimpana pelinjohtajana palkittiin Marko "Vinku" Honkanen! Muita palkittuja olivat Jarkko "Gustaa" Mäkelä, Lauri "laturi" Mäenpää, Paul "Sagara" Smeds ja Joni "Federal" Viitala.

Keväälle on luvassa jälleen tutustumispäivää airsoftiin, sekä muitakin erikoisempia pelitapahtumia. Lisää tietoa tulevista tapahtumista tulossa lähempänä itse tapahtumia!
Joni Viitala
Yhdistyksen sihteeri
Post Reply