Pelipaikkoja skenaarioiden pohjalle

Airsoftiin liittyvä keskustelu

Moderators: Gary, Federal

Vulcan
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 814
Joined: Sat 15 Sep, 2007 18:15:41
Location: Jalasjärvi

Post by Vulcan »

Joo eihän niitä nyt edes tarvita välttämättä, mutta ainakin biokuulat parantaisivat mahdollisuutta saada alueen käyttöön.
Lauri "Vulcan" Seppälä
User avatar
Tmu
kapiainen
kapiainen
Posts: 327
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:25:52

Post by Tmu »

Uusille alueille joita nyt ollaan katseltu ja tiedusteltu ei ole tarkoitus rakentaa mitään. Rikius on se mihin rakennustalkoot tulee keskittymään ja jossa rakentaminen on suurimmaksi hyödyksi pelillisesti. Esimerkiksi kiimakalliolla jossa mm. viime vuonna käytiin pelaamassa on aivan tarpeeksi kalliota ja siirtolohkareita joita pystyy käyttämään suojana.

Nämä uudet alueet mitä olemme tiedustelleet on kooltaan 50 - 2000 hehtaaria. Pelaaminen monen kymmen hehtaarin alueella ei ole enää niinkään eräpainoitteista eikä nopeatempoista. Kohtaamiset tulee satunnaisissa paikoissa ja vihollisen sijainti on yleensä tuntematon.

Kiimakallio on metsä-pelipaikoista sellainen, jossa pelaaminen onnistuu suht nopeissa erissä, joskin hieman rikiusta hidastempoisenpaa peli sielläkin. Kiimakallion pelialueen luvat on tällä hetkellä kuitenkin vielä epäselvät ja niitä tullaan luultavasti vielä kevään aikana selventämään.

Ja mitä tulee biokuuliin, niin mielestäni niitä ei kannata lähteä turhan kovaa mainostamaan. Isoilla alueilla kuulat hukkuvat sammaleeseen ja maastoon. Lisäksi pelejä näillä alueilla tullaan todennäköisesti järjestämään vain muutama / kesä. Mutta mikäli neuvoteltaessa luvista nousee huoli kuulien saastuttamisesta, otetaan biokuulapakko ilman muuta käyttöön.
User avatar
stan
sn1per
sn1per
Posts: 239
Joined: Fri 07 Sep, 2007 18:48:53

Post by stan »

--
Post Reply