Palautetta 19.7.2008 pelistä

Jutustelu peleistä.

Moderators: Gary, Federal

Post Reply
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

Palautetta 19.7.2008 pelistä

Post by MikaLinna »

Harmi kun sade pilasi hyvän pelipäivän; paikalla oli parhaimmillaan 32 henkeä mutta välillä vettä tuli siihen malliin että osa porukasta joutui lähtemään kesken pois ja pääjoukko katosi klo 15 paikkeilla. Senkin jälkeen sinne jäi väkeä mutta joku voisi kertoilla miten pelit sateessa sitten jatkuivat?

Eka peli on perusmattö aloituspaikoilla 4 ja 6. Tässä kävi niin hassusti että unohdettiin ottaa nauhat joukkueille joten aika arpomiseksi tuo meni kun ei tiennyt ketä ampua :)

Toisessa erässä otettiin 9-miehinen (2 snipua) puolustusosasto lipun kanssa aukolle ja 23-henkinen hyökkäysosasto lähti lippua hakemaan ja myös lipun sieltä sitten toi pois hyvin suojatun etenemisen turvin. Tässä kohden piti sitten jo pitää taukoa ja odottaa vesisateen loppumista.

Tämän jälkeen otettiin 2 erää pommi+lippu -peli eli hyökkääjien piti tuoda pommi keittiöön ja virittää sekä suojata sitä 2 min. Samalla piti viedä lippu snipu-torniin.

Eka erän hyökkääjät voittivat tuoden pommin nopealla iskulla kellarin kautta; enemmän kesti lipun saanti paikoilleen. Toisessa välillä hyvinkin märissä olosuhteissa ei hyökkääjät saanet lippua eivätkä pommia paikoilleen vaan hyökkääjät tiputettiin yksitellen tiukan puolustuslinjan eteen.

ONGELMAT:
* talon sisällä EI AMMUTA SARJALLA edelleenkään !!!!
* ovia ei auota eikä suljeta kesken pelin vaan ne pidetään erän ajan siinä mihin asentoon ne oli laitettu pelinjohtajan toimesta
* uudestisyntymistä eivät meidän pelit tunne (joku oli kävellyt käsi pystyssä ja todennut ettei pelaa ja sitten olikin kesken kaiken avannut tulen toisia kohti => NÄITÄ EI SITTEN ENÄÄ TAPAHDU!)

YLEISESTI pitää vielä muistuttaa että pelitauolla ei ammuskella, hopinsäätöalue on ainoa paikka missä pelien välissä voi ammuskella.
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
Gary
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2209
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:21:18
Location: Jalasjärvi,Oulu

Post by Gary »

Kylläpäs on lepsuuntumista esiintynyt sitten... Nyt kaikki vähän skarppaa jatkossa!
Kari Knuuttila
gary @ jvisoft net

web-ylläpitäjä
webmaster@jvisoft.net
Post Reply