UHC p228 SIG SAUER

Airsoftiin liittyvä keskustelu

Moderators: Gary, Federal

Post Reply
User avatar
Xaxu
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 132
Joined: Sun 30 Nov, 2008 00:56:20
Location: Seinäjoki, Hyllykallion korpimaa

UHC p228 SIG SAUER

Post by Xaxu »

HUOM! Arvostelussa on panostettu viihteelliseen puoleen, joten kaikki tiedot ei (välttämättä) pidä paikkaansa, tämä ei kuitenkaan tarkoita että arvostelu olisi hyvä tai hauska.

Image

UHC (Unicorn Hoppy Corporation) tai "Ultimate Hard Core" on legendaaristen "Airsoft" aseiden valmistaja. Legendaarisin kuitenkin on p228 SIG SAUER. Se on suosittu niin nuorten kuin vanhojen keskuudessa, se sopii vauvasta vaariin, mutta sen käyttö vaatii ultimaattista taitoa. Vain todellinen tehopelaaja saa hyödynnettyä aseen tappavan tarkkuuden ja massiivisen voiman. On huhuttu osumasta jopa 100 metriin! Aseen tarkkuus perustuu käyttäjän kykyyn osata arvioida kuulan lentorataa, myös liikkumattomaan kohteeseen on helpompi osua koska kohde saattaa ehtiä kävelyvauhdilla pois kuulan tieltä. Perus jampan tehokas käyttöetäisyys on puukotus etäisyydeltä. "UHC on voittajan valinta"

Ase saa voimansa m60 jousesta jonka virittämiseen tarvii Arnoldin voimat. Aseen teoreettinen tulinopeus on ääretön, mutta 24 kuulan lipas tyhjentyy liian nopeasti (eikä hicap lippaita ole saatavilla) on perus jampan tyydyttävä 30rpm nopeuteen, joka siltikin vaatii suunnatonta kuntoa käyttäjältä. Ase käyttää ultimaattista 0.12g kuulaa tai 0.20g kuulaa. 0.12g kuulalla lähtönopeus on tappavat 76.2m/s ja 0.20g kuulalla 57.9, tämä kielii aseen tappavasta voimasta! Hop-Up ei tuota käyttäjälle vaivaa koska se on kiinteä 0.12g kuulille, pisteet siitä UHC:lle!

Image

Itse ase on suunnattoman kaunis ja realistisempi kuin aito esikuvansa. Ase on 1:1 esikuvansa kanssa. Aseessa on jopa aidot merkinnät, kuten sarjanumero, "9mm para" ja "Made In Taiwan". Ase on valmistettu taktisimmasta muovista, jota edes terminaattorilla ei ole käytössä. Aseen "vasaran" voi vetää taakse virittämättä asetta, ja vapauttaa liipasimella, tämä tuottaa suunnatonta iloa käyttäjälleen! Ase viritetään vetämällä luistimesta (siis aseen päällä olevasta laatikosta, ei siitä mistä luulit). Ase naksahtaa jämerästi kun jousi lukittuu taakse. Tupla latauksen pelkoa ei ole, sillä ase ei lataa kuin yhden vaikka kuinka luistinta vetelisi. Aseen massiivinen ääni (jonka varjoon jää kaasu dessukin) kylvää pelkoa pelikentillä tai asuinalueella (hyi hyi).

Image

Asetta voi kustomoida maaleilla, ghillellä tai valitsemallaan objektilla kuten taskulamppulla tai yhdistyksen hihanauhalla. Ase kuitenkin on sellaisenaakin niin kaunis ei sitä kehtaa peittää millään!

Sasu Pirilä
Sasu "Xaxu" Pirilä.

Hier kommt die Bundeswehr. Fürchtet euch, feuer frei!
Post Reply