TaSpeF

Pelitapahtuma Jalasjärvellä

Moderators: laturi, Juppo, MikaLinna, Juppo, MikaLinna, laturi, Juppo, MikaLinna

User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

TaSpeF

Post by MikaLinna »

TaSpeF = Tampester Special Forces

Tampesterin miehitysjoukkojen etulinjan puurtajat. Ryhmätoiminnalla ja tehokkaalla joukkojen hallinnalla pystytään lyömään teknisesti paremmin varustautuneet viholliset yksinkertaisesti nopealla liikkeella ja massan voimalla. Joukot on erikoiskoulutettu laajamittaisiin operaatioihin, joissa tilanteet voivat muuttua hyvinkin nopeasti. Ei siis ole harvinaista että aamupäivän hyökkäyisku kääntyy ruokatunnin jälkeiseen perääntymiseen ja välittömään vastaiskuun - joukkojen tunnuslauseena onkin "vierivä kivi ei sammaloidu".

Miehitetyillä alueilla joukot ovat tunnettuja tehokkuudestaan sulkea miehitetyn alueen rajat, valvonta onkin lähes täydellistä eikä vastustajien operaatiot linjojen puhkomiseen ole yleensä onnistuneet. Pahin strateginen isku tuleekin yleensä yllättäen, joko monesta suunnasta yhtäaikaa tai suuremmalla voimalla mihin moni vastustaja ei ole kysennyt. Siviilien keskuudessa toimiminen ei ole joukkojen parasta osaamista, tarvittaessa hätiin kutsuttu sotilaspoliisi kuitenkin pyrkii kotietsinnöin ennalta ehkäisemään mahdolliset attentaatit.

Heikkoina lenkkeinä voikin pitää pitkien huoltoetäisyyksien tuomat ongelmat. Joukot on tosin koulutettu toimimaan pitkiäkin aikoja ilman toimivaa huoltoa, tarvittaessa miehitystilanteessa joukot käyttävät surutta hyväkseen miehitetyn alueen luonnonvaroja ja muita rikkauksia. Tämä onkin avannut mahdollisuudeen salakuljettajille kaupankäyntiin TaSpeFin kanssa - rajat ovat auki kunhan hinnasta vain sovitaan...silti huolto pitää saada ainakin välillä toimimana, joko omien joukkojen tai muiden toimesta.

Juonellisesti TaSpeFilla on monta roolia ja myös monta erilaista päätehtävää pelin aikana. Koska päätehtävänä on vallata laaja ja hyvin puolustettu alue, on kaikille varmaan selvää että onnistuakseen TaSpeF tulee käyttämään selustaan tunkeutuvia kaukopartioita sekä suuria ja massiivisia iskuja. Myös kohteen ennakkoteidustelu tulee olemaan merkittävässä osassa; miehityksen aikana saatiin Kiimalan alueesta tehtyä hyvinkin tarkat kartat ja suunnitelmat, jopa joitakin räjähteitä saatiin piilotetuksi alueelle siviilien tietämättä, mutta joitakin muutoksia alueella on saattanut tulla ja karta vaativat tarkempaa maastotiedustelua.

Miehityksen yhteydessä K.D.F:n taistelijoita jäi vangiksi, osa haavoittuneena. Näitä vankeja on yritetty kuulustella mutta huonolla menestyksellä. Vangit ovatkin saattaneet saada tietoonsa joitakin operatiiviselle toiminnalle tärkeitä tietoja joiden päätyminen viholisen käsiin olisi kohtalokasta.

Joukkojen komentaja tulee toimiaan Razorpojka
Hihanauha: punainen
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Re: TaSpeF

Post by razorpojka »

Soturit, huomio!

EU on aivan liian lähellä valtiomme rajaa ja on täten uhka valtiolle. Asialle on tehtävä jotain, ratkaisu on nopea ja verinen isku! EU on saatava pois välittömästä läheisyydestä.

Taistelu tulee olemaan nopea ja brutaali. Moni meistä tulee kaatumaan, mutta kukaan ei kaadu turhaan, teette sen valtionne, perheenne sekä kaiken teille tärkeän vuoksi. Kukaan ei ole taistelukentällä yksin, teillä on taisteluparinne, ryhmänne, joukkueenne sekä minä olen mukana ensimmäisestä laukauksesta aina viimeiseen asti!

Pitäkää tämä mielessänne, olette eliittiä, olette parhaita sotilaita mitä maa päällään kantaa, olette TaSpeFin tarkasti valikoituja sotilaita! Muistakaa koulutuksenne ja pitäkää tehtävä kirkkaana mielessä. Perääntyjiä ja pelkureita ei suvaita TaSpeFin joukoissa, kenttäoikeus on aina toimintavalmis ja rangaistuspataljoonassa on aina tilaa.

Näytetään K.D.F:n sekä EU:n rotille miten taistellaan, älkää lannistuko oli tilanne sitten miten paha tahansa.
Viimeiseen mieheen, viimeiseen patruunaan!

Komentaja Ville "razorpojka" Koskela
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Re: TaSpeF

Post by razorpojka »

Huomio!

Etsitään:
-2x joukkueenjohtaja, halukkaat ilmoittakaa sähköpostilla tai foorumilla privassa
-tarkka-ampujia pareineen, ilmoitusta kuten ylemmässä

Ottakaa mukaan puukko, leatherman tai jokin vastaava jolla voi leikata.
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
User avatar
wolwes
swatti-hatti
swatti-hatti
Posts: 83
Joined: Sat 10 Jan, 2009 20:55:48
Location: seinäjoki

Re: TaSpeF

Post by wolwes »

voisin ilmoittautua tarkka-ampujaksi pitää kysyä jos toveri james-bundy tulisi parikseni. aseena toimii MK12 Mod 0 SPR M150 ghillietä valitettavasti ei ole
User avatar
razorpojka
kapiainen
kapiainen
Posts: 361
Joined: Sun 26 Aug, 2007 16:48:40
Location: Helsinki

Re: TaSpeF

Post by razorpojka »

Toverit!

Yksi upseerin virka on vielä auki (joukkueenjohtaja)! Nyt hakupapereita tulemaan, jos on vähänkin kiinnostusta niin ota yhteyttä.
DDR on paras :D ja Serbia :DDD
Post Reply