Palautetta pelistä

Pelitapahtuma Jalasjärvellä

Moderator: MikaLinna

Contender

Re: Palautetta pelistä

Post by Contender »

Täällä oli muutama kuva Choke77 ottamia mutta muiden kuvista ei ole tietoa, jos niitä on laittakaa linkkiä :thumbsup

http://picasaweb.google.fi/Choke77.JVI/Suomyrsky3#
User avatar
petrooli
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 152
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:56:12
Location: Jalasjärvi

Re: Palautetta pelistä

Post by petrooli »

Peli oli ihan kivaa piristystä pitkän tauon jälkeen. Tahdon kuitenkin ottaa kantaa muiden siivilien lailla tuohon tarpeettomaan ampumiseen. Kuinka siviili voidaan ampua ilman mitään kysymättä? Tällä tarpeettomalla ampumisella siviilit kyllä osasivat valita kenenkä puolella taistelevat, siviilit puhulativat yhteen hiileen 2-4 kertaa kun tarpeettomat taspefin ampujat poistettiin elävien kirjoilta.

Sitten kerron lyhyesti omasta roolista ja tekemisistäni.
Nimi: Leif Strömberg
Ammatti: Ravivalmentaja
Roolitus: Mustalaisveri virtaa voimmakkaana! Kauppamies henkeen ja vereen, laiton kauppa kulkee siinä missä laillinenkin. Kierous on periytyvää niin kuin isoisän perintö-puukko ja setä vainaan pistooli. Ajatus kulkee paremmin pienen kotikeittoisen napsun jälkeen.

Itse Leif oli ristiriitainen henkilö kiimalassa. Baarin omistajan kanssa yhteistuumin varastivat joukoilta vettä, muunmuassa KDF:ltä vettä ja tämän jälkeen Leif myi vettä rahan arvoa tietämättömälle KDF:n komentajalle. Hän pelasi myös Holdemia baarin puolella ja pelistä pudottua onnistuikin näpistämään pöydän potista reilun tukun rahaa. Myös muuan EU-tarkastaja saapui tarkastamaan kiimalan toimintaa, hän kuitenkin jätti auton vahtimatta ja sen saikin yllättävän helposti varastettua. Autovarkaudesta kuitenkin jäi kiinni ja tuomiota napsahti, kuitenki ovela toiminta lahjoi poliisin joka lyhensi tuomion. EU:n tarkastajaa Leif koitti saada myös hengiltä tuomion jälkeen, mutta ilmeisemmin puukko oli huonossa terässä kun 20x iskua ei riittänyt. Tämän seurauksena tuomio oli kova ja henki lähti julkisen teloituksen seurauksena. Herra armahti Leiffin ja hän sai uuden mahdollisuuden. Julmat taspefin sotilaat marssivat kiimalaan ja alistivat siviilejä, komentajan saavuttua siviilit saivat kuitenkin vapaata tilaa. Tästä huolimatta Leif oli päättänyt, että veri tulee virtaamaan vapaamman kiimalan puolesta. Hän lahjoi jälleen poliisia ja kehotti olemaan huomaamatta mitä tulee tapahtumaan. Seuraavaksi taspef komentaja oli baarin palveluista nauttimassa ja Leif koki tilanteen otolliseksi, puukko sivalsi ja yhdessä baarimestarin kanssa kannoimme komentajan baarin taakse. Seuraavaksi oli puukotettava varakomentaja, hänen mukanaan ollut vahvasti aseistettu taspefin taistelija ja kaksi etumaastoa suojaavaa nuorta taspef taistelijaa. Tämä vaativa operaatio ei kuitenkaan tuonut haluttua rauhaa kiimalaan, leif joutui turvautumaan taas lahjontaan. Suhteet ja vippipankin ryöstetyillä rahoilla tämä oli mahdollista. LEif tiedusteli onko KDF mahdollisesti kiinnostunut ilmaiskuista, mutta heitä iskut eivät kiinnostaneet. Tämän jälkeen leif tavoitti EU:n komentajan ja hän olikin halukas vaihtokauppaan: He saivat rahaa jotta ilmaiskut olivat ostettavissa ja siviilit saivat rauhan kiimalan ylle ehkä jopa kymmeneksi minuutiksi. Tämä latisti kovasti siviilien taistelutahtoa, kun taspef marssi jälleen alistamaan kansaa. Leif joutui Taspef:n julman komentajan kohteluun ja sen seurauksena vankileirille.
Last edited by petrooli on Fri 22 Oct, 2010 15:33:07, edited 1 time in total.
-Lauri Mäntykoski
Vulcan
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 814
Joined: Sat 15 Sep, 2007 18:15:41
Location: Jalasjärvi

Re: Palautetta pelistä

Post by Vulcan »

Niillä rahoilla poliisit elää vieläki herroiksi...
Lauri "Vulcan" Seppälä
User avatar
Mazor
kapiainen
kapiainen
Posts: 529
Joined: Fri 05 Oct, 2007 10:32:33
Location: Seinäjoki

Re: Palautetta pelistä

Post by Mazor »

Taitaa Leiffillä mennä sekaisin osapuolet? :) KDF oli keltainen, ja muistan tavanneeni sut kerran kun ostin tiedon vesikanisterin paikasta. Kanisteri oli Baarin alla ja oli EU:n.
KOVA-Osasto + Pappa-Tiimi
User avatar
Rayhawk
sn1per
sn1per
Posts: 194
Joined: Fri 11 Sep, 2009 12:55:12
Location: Perho
Contact:

Re: Palautetta pelistä

Post by Rayhawk »

Minäkin muistelin että eikös leif jäänyt lopussa taspeffin vangiksi eikä kdfn.
- Rayhawk
Perhon Partisaanit ry
Yhdistyksen sihteeri
User avatar
petrooli
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 152
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:56:12
Location: Jalasjärvi

Re: Palautetta pelistä

Post by petrooli »

Mazor wrote:Taitaa Leiffillä mennä sekaisin osapuolet? :) KDF oli keltainen, ja muistan tavanneeni sut kerran kun ostin tiedon vesikanisterin paikasta. Kanisteri oli Baarin alla ja oli EU:n.
Anteeksi röyhkeyteni, mutta teidän eli KDF:n joukot kuljettivat kyseisen vesitonkan kyläämme. Vartiointi oli niukkaa ja piilotin sen. Pelin hetken kuljettua myin sen takaisin teille.
-Lauri Mäntykoski
Post Reply