KDF -Palaute komentajalle

Pelin Suomyrsky II yleinen keskustelualue

Moderators: laturi, Juppo, MikaLinna, Juppo, MikaLinna, laturi, Juppo, MikaLinna

Post Reply
User avatar
Mazor
kapiainen
kapiainen
Posts: 529
Joined: Fri 05 Oct, 2007 10:32:33
Location: Seinäjoki

KDF -Palaute komentajalle

Post by Mazor »

Kiitokset kaikille KDF:n riveissä pelanneille. Toimitte loistavasti suurempaa ja asemiin kaivautunutta vihollista vastaan.
Ryhmänjohtajat toimivat hyvin, porukka pysyi hallussa ja sain tietoa mitä kukin ryhmä tekee milloinkin.
Joitakin pieniä häröilyitä tuli, mutta niistä ei sen enempää.

Toivoisin nyt rehellistä palautetta siitä kuinka onnistuin/epäonnistuin komentajana.

Mitä tein oikein?

Mitä tein väärin?

Kiitokset jo etukäteen.
väpä
Posts: 5
Joined: Tue 08 Sep, 2009 21:04:11

Post by väpä »

Mielestäni et tehnyt mitään väärin mutta listataan jotain mitä olisit voinut tehdä paremmin.

-Tieto kulki mielestäni vähän takkuisesti.
-Kranaatinheittimellä ollessamme jouduimme odottamaan aika kauan, ja sain käsityksen että soosi ei saanut vastausta vaikka kyseli aika kauan että mitä pitäis tehdä ja niin eespäin.

Ei muuta ihan hyvin toimit eikä siinä ollut mikään hengenhätä.

Väpä "paras" kiittää ja kuittaa.
User avatar
Mazor
kapiainen
kapiainen
Posts: 529
Joined: Fri 05 Oct, 2007 10:32:33
Location: Seinäjoki

Post by Mazor »

väpä wrote:.
-Kranaatinheittimellä ollessamme jouduimme odottamaan aika kauan, ja sain käsityksen että soosi ei saanut vastausta vaikka kyseli aika kauan että mitä pitäis tehdä ja niin eespäin.
.
Tarkoitus oli että te toimitte siellä heittimellä ampuvana osastona. Valitettavasti heittimelle ei ollut maaleja, vaan kaikki alueet johon voitiin ampua oli omien hallussa. Pari ruutua johon olisi voinut ampua olivat vihollisen respan alueella, ja sinne meillä ei ollut mitään asiaa. Jätin teidät heittimelle siltä varalta että vihollinen hyökkäisi ja valtaisi kylän itäreunan. Silloin olisi ammuttu heittimellä.

Paha kyllä olitte vihollisen respan vieressä. Käskin jossain vaiheessa Soosille että odotatte vihollisen poistumista respalta ja valtaatte sen. Sen jälkeen olisitte tulleet kylään. Lisäksi heittimen käskin aluksi piilottamaan, ja myöhemmin viemään meidän päärespalle. Tiedät kuitenkin miten lopulta kävi... Vihollinen lähti väärään suuntaan.

Tiedon kulusta en osaa sanoa. Mielestäni se kulki ihan hyvin komentajan ja ryhmienjohtajien välillä. Välillä oli vähän ongelmia radiolaitteiden kanssa. En tiedä kertoivatko ryhmänjohtajat sitten eteenpäin mitä tehdään.


Yksi iso ongelma oli liian isot ryhmäkoot pelin alussa. Homma olisi toiminut parhaiten 5 hengen ryhmillä, mutta halusin ryhmiimme enemmän miehiä jotta ryhmien hallinta olisi helpompaa.
Soosi-
sn1per
sn1per
Posts: 247
Joined: Fri 23 Nov, 2007 06:35:58

Post by Soosi- »

Annanpa palautetta sinne sun tänne tässä.
Oma ryhmä toimi hyvin ottaen huomioon, että porukka ei tuntenut ennen peliä toisiaan. Tästä syystä yritinkin pitää käskyt yksinkertaisina miehistölle ja yritin pysyä perässä missä kukin on taistelun tiimellyksessä, itse sitten tiesin tarkemmat suunnitelmat tehtävistä. Tästä johtui varmaankin tuo Väpän mainitsema tiedonkulun ongelman.

Komentajan kanssa kommunikointi oli hyvää eikä mitään moitittavaa oikeastaan, tätä asiaa varmasti auttoi se että komentaja oli vanha tuttu. Loppupelistä poistuminen sotki toimintaa kuten oli odotettavissa.

Pelistä lähti oikeastaan mielenkiinto loppuvaiheessa kun alkoi KDF+EU hyökkäykset varikolle, normi viikonloppumättöä pienillä ryhmillä. Eli ihan kunnon tehtäviä loppuun asti olisi toivottu. Kaikenkaikkiaan hyvät pelit. Alueesta olisi ollut hyvä saada tarkempi kartta, tahtoi siellä pusikoissa vähän mennä vikaan.

Olisi kiva saada kuulla ryhmäläisiltä palautetta kuinka tuo tuntemattoman porukan johtaminen onnistui. Täydentelen tätä palautetta jos lisää mieleen juolahtaa myöhemmin.
Post Reply