Foorumin siirto

Nettisivuihin, foorumiin ja galleriaan liittyvät jupinat, sekä muut vastaavat asiat.

Moderators: laturi, Gary, Federal, Juppo, laturi, Federal, Gary, Juppo, laturi, Juppo, Gary, Federal

Post Reply
Gary
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2209
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:21:18
Location: Jalasjärvi,Oulu

Foorumin siirto

Post by Gary »

Siirrämme foorumin omalle palvelimelle jvisoft domainin alle. Samalla foorumisofta päivittyy uudempaan versioon ja mainoksistakin päästään eroon.

Siirto tapahtuu siten, että saan tältä foorumilta varmuuskopion viesteistä, joiden avulla viestit siirretään uudelle palvelimelle. En tiedä tarkalleen milloin varmuuskopion ottavat (1-5 työpäivän sisällä lupasivat), joten on mahdollista että jokunen viesti jää siirtymättä. Kun olen varmuuskopion saanut lyön tämän foorumin lukkoon ja aloitan säätämisen viestien siirtämiseksi. Jos suurempia ongelmia viestien siirtämisessä ei ilmene uusi foorumi on pystyssä muutamassa tunnissa, mutta se jääköön nähtäväksi.
Kari Knuuttila
gary @ jvisoft net

web-ylläpitäjä
webmaster@jvisoft.net
Gary
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2209
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:21:18
Location: Jalasjärvi,Oulu

Re: Foorumin siirto

Post by Gary »

Ookkei, eli siirto on nyt tehtynä.

Pikaisesti kattomalla muutamia lopppuvaiheessa lähetettyjä viestejä jäi siirtymättä. Nämä voi asianomaiset lähettää uudestaan tälle foorumille.

Vanhan foorumin osoite: http://www.phpbbplanet.com/jalassoft/

Huomioikaas, että avatar kuvat eivät siirtyneet uudelle foorumille, joten ne joudutte uudestaan lataamaan. Valitettavasti ei ole oikeuksia käydä niitä nipussa kopioimassa phpplanetin serveriltä, ja manuaalisesti käsin se olisi vähäsen turhan kova homma...

Lisäksi kaikki foorumille osoittaneet linkit osoittavat nyt väärälle foorumille, joten niitä olisi hyvä päivitellä sitä mukaa kun tulee vastaan. Jos ei ole itsellä oikeuksia sitä viestiä editoida, niin laittakaa reply tähän ketjuun jossa mukana suora linkki viestiin.

Kaikki käyttäjäoikeudet pitäisi olla ennallaan, mutta jos tulee vastaan jotain kummallisuuksia tai muita ongelmia niin viestiä mulle vain.

Ajan mittaan säätelen tätä paremmin kuntoon, nyt esim ainakin osa smiley ikoneista puuttuu. Vissiin siirrossa korvasi uudet vanhoilla kuvilla.
Kari Knuuttila
gary @ jvisoft net

web-ylläpitäjä
webmaster@jvisoft.net
Post Reply