FAQ eli ne kyssärit

Pelitapahtuma Jalasjärvellä

Moderators: laturi, Juppo, MikaLinna, Juppo, MikaLinna, laturi, Juppo, MikaLinna

User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

FAQ eli ne kyssärit

Post by MikaLinna »

K: Mihin voi lähettää komentajille sähköpostia ?
V: Hyvä kysymys.
Komentajille voi lähettää viestiä tämän foorumin kautta (pm). Myös pelinjohto voi välittää kysymykset suoraan komentajien sähköposteihin, tällöin viesti pitää lähettää suomyrsky@jvisoft.net ja mainita esim. "välitätkö tämän viestin TaSpeFin komentajalle".


K: Onko alueella vessaa?
V: Ei ole, tarpeet tehdään tarvittaessa sissityyliin pelialueen ulkopuolelle siten, ettei siitä ole haittaa maanomistajalle, muille pelaajille tai muille luonnossa liikkuville.

K: Onko tukikohdissa lämmitettyä telttaa sadetta varten
V: Ei ole.
Jokainen pelaaja ja pelaava ryhmä huolehtii itse omat varusteensa, satoi tai paistoi. Tämän tyyppiseen peliin kun lähtee, pelinjärjesteäjä olettaa että osataan varustautua kelin mukaan. Märkänä ja kylmämä ei ole hyvä olla, kannattaa varata kuivaa vaatetta vaihtoon päiväreppuun sekä mielellään vielä toinen varakerta autoon, ettei tarvi ajella kotia mahdollisesti märissä kamppeissa. Oman teltan voi tuoda, tulenteko sitä vastoin on ankarasti kiellettyä ja osapuolen komentajat opastavat tarvittaessa tässä kohden.

K: Onko tänä vuonna järjestetty kuljetus kodalta, mihin autot viime vuonna jätettiin
V: Valitettavasti emme ole saanet järjestettyä miehistökuljetusta. Sen sijaan pyrimme jollakin konstia hoitamaan varusteiden kuljetuksen pelialueelle, jolloin kävelyksi maantietä pitkin jää vain se muutama sata metriä. Pelialueella on peli käynnissä katkeamatta perjantai-illasta lukien. Osapuolet saapuvat eri aikoina ja ovat omien joukkojensa täydennyksiä pelin keskelle eli kun saavut pelialueelle, on siellä jo täysi tohina päällä ja huonolla tuurilla ekalla metrillä alkaa jo sidontahommelit...

K: Onko alueella biokuulapakko
V: Ei ole. Pelinjohto suosittaa silti biokuulien käyttöä, olemmehan luonnossa ja haluammehan myös luonnon parasta.

K: Saako alueelle tehdä kaivantoja
V: Ei saa
Yhdistys on ilmoittanut että pelialueelle ei saa tehdä kaivantoja eikä oksia katkota jne. Pelialueesta on pidettävä hyvää huolta.
Roskaaminen on ankarasti kielletty. Jokainen ryhmä ottaa oman jätesäkin kantoon ja huolehtii roskansa myös alueelta pois.
Pelinjohto poistaa armotta roskaamiseen syyllistyvän pelaajan pelistä.

K: Voiko peliin tulla ilmoitettujen "aika-ikkunoiden" ulkopuolella?
V: On se mahdollista, tällöin pitää olla suoraan yhteydessä pelinjohtajaan ja sopia asia hänen kanssaan. Tässä on kaksi ongelmaa; pääjoukkojen varusteiden kuljettamiseksi on huolehdittu kalustoa eli reput, teltat ja aseet kulkevat mobiilisti - miehet/naiset kävelee parkkipaikalta pelialueelle noin 1,4 km - 2,2 km osapuolesta ja pelitilanteesta riippuen. Tällöin jälkikäteen peliin tulevat voivat joutua itse kuljettamaan varusteensa siltä osin mitä pelinjohtajan käytettävissä olevaan kalustoon ei sovi mukaan. Huomautetaan heti, että pelinjohto tekee mitä voi, pelikentällä oleva tilanne on myös hieman haastava ja taksina toimiminen ei ole pelinjohtajan päätehtävä tässäkään pelissa :)
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com