Sisäpelit Ilmajoen Virastotalolla

Jutustelu peleistä.

Moderators: laturi, Gary, Federal, Juppo, laturi, Federal, Gary, Juppo, laturi, Juppo, Gary, Federal

Post Reply
User avatar
Federal
sihteeri
sihteeri
Posts: 2056
Joined: Fri 24 Aug, 2007 18:16:45
Location: Ilmajoki

Sisäpelit Ilmajoen Virastotalolla

Post by Federal »

Kuten muutamat ovat saattaneet jo huomatakin, on tapahtumakalenteriin ilmestynyt tapahtuma sisäpeleille. Yhdistys on toivotettu tervetulleeksi pelaamaan NoHill Paintballin hallinnoimalle Ilmajoen Virastotalolle. Pelejä voivat järjestää yhdistyksen pelinjohtajat niin usein kuin pystyvät. Pelialueella noudatetaan yhdistyksen sääntöjä.

Erittäin lyhyistä etäisyyksistä johtuen tehoraja peleissä on M100, eli 1 joule. Aseiden lähtönopeudet mitataan ennen pelejä. Peleissä käytetään kertatulta, sillä se todettiin testipeleissä ainoaksi toimivaksi muodoksi erittäin lyhyiden etäisyyksien vuoksi. Suosittelemme käyttämään koko kasvot suojaavaa maskia, tai vaihtoehtoisesti alakasvosuojaa hammaskaluston säilymisen varmistamiseksi. Vaatetuksessa tulee huomioida, että alue on paintball -harrastajien aktiivikäytössä. Tämä tarkoittaa sitä, että vaatteet saattavat sotkeentua elintarvikeväreillä. Ei siis kannata laittaa päälle parhaimpia varusteita.

Pelimaksu peleihin on 10€, joka menee täysimääräisenä tilojen ylläpitokustannuksiin.

Pelit ovat tarkoitettuja ainoastaan yhdistyksen jäsenille!

Jos et vielä ole yhdistyksen jäsen, tai et ole suorittanut vuosittaista jäsenmaksua, ei hätää! Uudet jäsenet voivat tulla pelaamaan tuotuaan paikalle täytetyn jäsenhakemuksen ja todisteen suoritetusta jäsenmaksusta, tai vaihtoehtoisesti maksaa käteisellä. Yhdistyksen entisillä jäsenillä riittää uusi maksu joko tilille tai käteisellä. Liittyminen kaikissa tapauksissa maksaa 12€.
Osoite pelipaikalle on Asematie 5, Ilmajoki.

Ilmoittautuminen huomenna pelattaviin peleihin: http://www.jvisoft.net/tapahtumat/event ... ?event=869
Joni Viitala
Yhdistyksen sihteeri
Post Reply