Pääsiäisilves 20.5.2019 klo 10:00

Jutustelu peleistä.

Moderators: laturi, Gary, Federal, Juppo, laturi, Federal, Gary, Juppo, laturi, Juppo, Gary, Federal

Post Reply
Vinku
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 126
Joined: Sat 14 Jun, 2014 08:15:35

Pääsiäisilves 20.5.2019 klo 10:00

Post by Vinku »

Pieniä muutoksia saattaa vielä tulla.

Viimevuosien tapaan jatkuva erikoispeli 25 ha pelialueella Ilvesjoella. Peli alkaa klo 10:00, eli paikalla pitää olla varusteissa ennen klo 10.00. Peli kestään noin klo 16:00 saakka.

PELISTÄ
Pelissä on 2 osapuolta (Siniset ja Punaiset) joilla on omat tehtävät sekä tietenkin vastapuolen tehtävien häiritseminen.
-Lisäksi itsenäinen pieni tiedustelijaosapuoli joka toimii salaisesti.

Pelissä pelataan joukkueina, joissa pelaajat organisoidaan paikanpäällä ryhmiin (jossei vielä omaa ryhmää ole). Pelissä noudatetaan komentokejua, ja tehdään tehtäviä käskyjen mukaan, yhtenäisenä joukkona.

Sillat
Pelialueella on pienimuotoinen joki. SEN SAA YLITTÄÄ VAIN JA AINOASTAAN SILTAA KÄYTTÄMÄLLÄ!. Pelialueella on 2kpl siltoja rakennettu trukkilavoista/lankuista joen yli. Siitä ei saa uida tai harppoa yli muutenkuin kuin siltaa pitkin!


Sininen ja punainen osapuoli kamppailee pisteistä toisiaan vastaan.
-Ensimmäinen tehtävä on saada kellosalkkuun 10 minuuttia omalle puolelle aikaa (20pistettä). Tämän jälkeen voi alkaa vetää ns. huoltolinjaa pisteiden kautta. Huoltolinjaa vedetään kahden pisteen kautta päätepisteeseen. Jokainen piste on 20 pistettä. Päätepiste 30pistettä. Kun huoltolinja on vedetty voidaan sitä pitkin kuljettaa vesikanisteri. Jokainen kuljetettu piste 10pisteen arvoinen. Päätepiste 50pistettä.

SININEN joukkue vetää linjan A D E pisteiden kautta. PUNAINEN joukkue vetää linjan B C E pisteiden kautta.
Kartta pisteistä: https://imgur.com/a/zFF2POw
(myös sin/pun aloituspaikat merkitty)

-Tiedusteluosapuolen reppukätkön löytämisestä ja tuhoamisesta saa 20 pistettä!

Pelin edetessä tulee uusia tehtäviä molemmille osapuolille.


team timpat
Pelissä on erillinen kolmas (nauhaton) tiedustelijaosapuoli. Se ei kilpaile pisteistä pääosapuolten kanssa.
Timpat respaavat omalta reppukätköltään. Sen ollessa tuhoutunut se tulee siirtää 200metriä suuntaan x ennenkuin voi siitä respata.
Tiedustelijoiden tehtävät (osa on salaisia):
-Salamurhata molempien osapuolten osapuolikomentajat. Osapuolikomentajilla on keltainen nauha oikeassa kädessää.
-Kummankin osapuolen päärespan 'tietämillä' on objekti joka heidän tulee saada haltuunsa.


RESPAAMINEN
Respaaminen tapahtuu päärespalla(aloituspaikka) 15 min välein. Tasalta, varttia yli, puolelta, varttia vaille.
Liikuteltalla respalla respausaika 10minuuttia. Liikuteltava respa on täysin rauhoitettu, sinne ei ammuta eikä sieltä ammuta eikä sen lähellä taistella. Liikuteltavaa respaa EI SAA sijoittaa 100 metriä lähemmäs a) Siltoja b) liikuteltavia kannuja c) ABCDE pisteitä d) Vihollisen respoja.
Jos liikuteltava respa on lähempänä joitain mainituista kohteista saa osapuoli yhden tunnin käyttökiellon liikuteltavaan respaansa.

Lisäksi molemmilla osapuolilla on 2 lääkintämiestä. Heillä 10 sidontanauhaa per nuppi. Nauhat voi resetoida respalla (eli jättää sinne ja lämärit voivat hakea niitä sieltä lisää). ns "vuotoaika" on 5 minuuttia. Eli kun saat osuman voit jäädä huutelemaan lääkintämiestä 5 minuutin ajan kunnes eliminoidut. Tänä aikana jos lääkintämies ehtii sitomaan valkoisen sidontaliinan sinun käteesi voit palata peliin. Sitoa voi vain kerran, toisesta osumasta respalle

PELIPAIKKA
Holkontie 89 61760 Ilvesjoki
Ajo-ohje ABC Jalasjärveltä tässä alla linkkinä Googlen karttapalveluun
Google Maps

PELISSÄ KÄYTETTÄVÄ KARTTA
Tulosta alla olevasta linkistä avautuva pelialueen kartta mukaan. Muista ottaa vettä pitävä suojus kartalle sekä kynä, jolla saat merkattua objektit yms. muut määreet karttaan. Voit ladata kartan painamalla TÄSTÄ

Ikärajaa peliin ei ole MUTTA ottakaa huomioon, että pelissä liikutaan paljon joten fyysinen kunto sekä kartanlukutaito on oltava pelaajilla hallussa.

Tehtävät ovat koko pelin kestäviä ja peli on käynnissä koko ajan. Ruokailu ja muu huolto tapahtuu pelin yhteydessä, suojalasit/suojaimet pidetään päällä koko ajan. Pelinjohto osoittaa pelipaikalla erillisen offgame-alueen, minne voi tarvittaessa siirtyä huoltamaan.

Pakolliset varusteet:

- airsoft-käyttöön tarkoitetut silmäsuojaimet
- riittävästi juomista, peli kestää 6 tuntia
- energiapitoista syömistä
- pelialueen kartta suojuksella + kompassi erittäin suositeltava!

PELISÄÄNNÖT
Jalasjärvi Airsoft ry:n pelisäännöt sekä sen lisäksi pelin omat säännöt. Aseiden viritysrajat noudattavat Jalasjärvi Airsoft ry viritysrajoja.
Pelialueella on biokuulapakko!
Pelialueella roskaaminen on kielletty. (sanomattakin selvää)
Avotulen teko on kielletty.
Post Reply