TaSpeF

Pelin Suomyrsky II yleinen keskustelualue

Moderator: MikaLinna

Post Reply
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

TaSpeF

Post by MikaLinna »

TaSpeF = Tampester Special Forces

Tampesterin miehitysjoukkojen etulinjan puurtajat. Ryhmätoiminnalla ja tehokkaalla joukkojen hallinnalla pystytään lyömään teknisesti paremmin varustautuneet viholliset yksinkertaisesti nopealla liikkeella ja massan voimalla. Joukot on erikoiskoulutettu laajamittaisiin operaatioihin, joissa tilanteet voivat muuttua hyvinkin nopeasti. Ei siis ole harvinaista että aamupäivän hyökkäyisku kääntyy ruokatunnin jälkeiseen perääntymiseen ja välittömään vastaiskuun - joukkojen tunnuslauseena onkin "vierivä kivi ei sammaloidu".

Miehitetyillä alueilla joukot ovat tunnettuja tehokkuudestaan sulkea miehitetyn alueen rajat, valvonta onkin lähes täydellistä eikä vastustajien operaatiot yleensä ole onnistuneet. Pahin strateginen isku tuleekin yleensä yllättäen, joko monesta suunnasta yhtäaikaa tai suoraan sisältä vastarintaliikkeen muodossa. Siviilien keskuudessa toimiminen ei ole joukkojen parasta osaamista, sotilaspoliisi kuitenkin pyrkii kotietsinnöin ennalta ehkäisemään mahdolliset attentaatit.

Heikkoina lenkkeinä voikin pitää pitkien huoltoetäisyyksien tuomat ongelmat. Joukot on tosin koulutettu toimimaan pitkiäkin aikoja ilman toimivaa huoltoa, tarvittaessa miehitystilanteessa joukot käyttävät surutta hyväkseen miehitetyn alueen luonnonvaroja ja muita rikkauksia. Tämä onkin avannut mahdollisuudeen salakuljettajille kaupankäyntiin TaSpeFin kanssa - rajat ovat auki kunhan hinnasta vain sovitaan...silti huolto pitää saada ainakin välillä toimimana, joko omien joukkojen tai muiden toimesta.

Juonellisesti TaSpeFilla on monta roolia ja myös monta erilaista päätehtävää pelin aikana. Koska valloitettu alue on laaja, on kaikille varmaan selvää ettei TaSpeF pysty millään koko aluetta valmomaan vaan joukkojen komentajan on tehtävä koko pelin ajan suuria päätöksiä toimintojen suhteen. Myös siviilien määrä aiheuttaa ongelmia, niiden seassa voi olla vastarintaliikkeen edustajia jotka voivat iskeä selkään. Siviilit kuitenkin antavat hyvän suojan vihollisen ilmaiskuja vastaan sekä tuottavat myös tarvittaessa ilmaista työvoimaa...

TaSpeFin joukoissa toimii myös ryhmä entisiä UniTron taistelijoita, jotka loikkasivat paremman huomisen toivossa miehittäjän riveihin. Tampesterille nämä taistelijat ovat olleet tärkeitä, heiltä kun saa koko ajan tietoa erityisesti EU:n joukkojen tekniikasta. On myös huhuttu että loikkareilla olisi käytössään UnitRon:n salainen radiokanavakin, mutta TaSpeFin joukot eivät ole sitä vielä saaneet suosteltua käyttöönsä.

Miehityksen yhteydessä K.D.F:n taistelijoita jäi vangiksi, osa haavoittuneena. Näitä vankeja on yritetty kuulustella mutta huonolla menestyksellä. Vankeja onkin jouduttu siirtelemään jatkuvasti salaisiin vankiloihin ja K.D.F:n tiedetään tekevän kaikkensa vankien pelastamiseksi.

Tässä voi keskustella ja kysellä TaSpefin joukoista tarkemmin.
Last edited by MikaLinna on Fri 14 Aug, 2009 23:33:11, edited 1 time in total.
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

Post by MikaLinna »

Tampesterin miehitysjoukoille on löytynyt komentaja. Rajuista toimista tunnettui Gary, joka johdatti joukot viime vuonna väkisten Kiimalan alueelle, on ottanut miehitetyn alueen joukot komentoonsa tälläkin kertaa ja tämähän ei nyt sitten hirveästi muiden jojojen tehtäviä ainakaan helpottanut - jos sama raivo jatkuu kuin viime kerralla ei Kiimalan vapauttaminen olekaan kovin helppo nakki...
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
Gary
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2209
Joined: Fri 24 Aug, 2007 17:21:18
Location: Jalasjärvi,Oulu

Post by Gary »

TASPEF
KÄSKY
19.9.2009 klo 11:00

1.TILANNE

a. Yleistilanne
TaSpeF on ottanut hallintaansa Kiimalan alueen. Tilanne alueella on vielä räjähdysherkkä, mutta paranemaan päin. EU on lähettänyt Tampesterille nootin viime viikolla ja uhannut voimankäytöllä ellei joukkomme peräänny.

b. Vihollistilanne
K.D.F:n jäljelle jääneitä osastoja on hajautuneena Kiimalan ympäristöön, mutta nämä osastot ovat niin heikkoja ja huonosti varusteltuja, etteivät pysty tehokkaaseen toimintaan.

c. EU RDF
EU:n valmiusjoukko on ryhmittyneenä Kiimalan eteläpuolelle. Joukon ei uskota olevan koostumukseltaan sellainen, että se kykenisi merkittäviin voimatoimiin TaSpeF:iä vastaan.

d. Siviilit
Kiimalan alueen siviilit ovat osoittautuneet paikoin hankaliksi, eivätkä kaikki hyväksy miehitystä.

e. Omat joukot
Miehistön moraali on korkealla ja joukko on taistelussa karaistunutta. Huollollinen tilanne on hankala johtuen pitkästä etäisyydestä tukialueelle, mutta toistaiseksi joukon omat varastot ammus- ja muissa tarvikkeissa ovat riittävät taistelutoimintaan.


2.TEHTÄVÄ

Joukko valvoo Kiimalan vallattua aluetta ja estää vihollisen, sekä vastarintaelementtien toiminnan operaatioalueellaan.
Joukko myös valmistautuu suorittamaan muita tehtäviä lisäkäskyjen mukaan.


3.TOTEUTUS

a. Komentajan taisteluajatus
Vihollisen ja siihen rinnastettavien elementtien ei anneta valmistella omaa toimintaansa, vaan heiltä viedään tila toimia vapaasti.

b. Toiminta
(1) Operaatioalueella tai sen lähistöllä on vielä K.D.F elementtejä. Nämä pyritään paikantamaan sekä tuhoamaan.

(2) EU on ryhmittänyt joukkojaan lähistölle, konfliktia näiden joukkojen kanssa tulee pyrkiä välttämään, mutta alueita ei luovuteta.

(3) Siviilien liikkumista operaatioalueella rajoitetaan perustamalla tarkastuspisteitä, sekä tekemällä pistotarkastuksia partioiden
ja sotilaspoliisin toimesta. Siviilien joukosta pyritään seulomaan vastarintaan kuuluvat tai sellaiseen toimintaan taipuvaiset henkilöt.


----------------------------------------------------------------------------------------------------


Tarjoamme aurinkoisempaa sekä Parempaa elämää For-real! (TasPeF)

Liity jo tänään ja ehdi mukaan Kiimalan kissoja vikittelemään!

Suomyrskyssä nähdään :-)


Gary,
Komentaja TasPef
Kari Knuuttila
gary @ jvisoft net

web-ylläpitäjä
webmaster@jvisoft.net
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

Post by MikaLinna »

Hihanauha = PUNAINEN
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
Post Reply