Osapuolijaot

Pelin Suomyrsky II yleinen keskustelualue

Moderator: MikaLinna

Post Reply
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

Osapuolijaot

Post by MikaLinna »

Olen nyt tehnyt version 1 ilmoittautumisten perusteella, muutama tarkistus vielä on tekemättä mutta päällisin puolin tuosta se lähtee muodostumaan. Tarkistakaa että olette suurin piirtein sillä osapuolella jonne halusittekin päästä.
http://suomyrsky.jvisoft.net osallistujat
tai suoraan http://suomyrsky.jvisoft.net/index.php? ... allistujat

Jos haluat ryhmyriksi tai jonkun tietyn henkilön kanssa samaan ryhmään, laita siihen tieto tässä keskustelussa. Samoin jos siellä on virheitä. Vaikka olen tehnyt ryhmittelyitä, ei näiden tarvi olla lopullisia - lopulliset ryhmäjaot ja ryhmien määrät päättävät jojot viimeistään kun peli alkaa joten näitä ryhmämuutoksia voi tulla jojojen kauttakin.

Tämän hetken tilanne on päällisin puolin hyvä, reilu 70 ilmoittautumista on kasassa ja enää se kolmisenkymmentä niin peli varmistuu. EU ja KDF alkavat olla hyvällä mallilla, TaSpeFille tarvittaisiin lisää väkeä ja kateissa on edelleen Unitron loikkarit eli ryhmä, joka pelaa TaSpeFin riveissä mutta pakoilee Unitron sissejä sekä KDF:n jäänteitä. Eikä välttämättä kovin helpolla käännä selkäänsä siviileillekään...

Ja niihin useisiin kysymyksiin vastaus yhdellä kertaa, kyllä - kun peli aikanaan alkaa siellä on - toistan - siellä on Unitron sissit jo asemissa, heidän ilmoittautumiset eivät näy vaan ne on hoidettu taustalla.

Ai montako Unitron sissiä on pelissä - en kerro - riittävästi. Lasketaan nämä sitten loppupuhuttelussa
:blackeye
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
User avatar
Xaxu
Kaasukalle
Kaasukalle
Posts: 132
Joined: Sun 30 Nov, 2008 00:56:20
Location: Seinäjoki, Hyllykallion korpimaa

Post by Xaxu »

Öh minun pitäisi olla EU_RDF:llä Kinky Boyzien ryhmässä Rj, mutta jääkärikin käy jos ei onnistu rj:ksi. Muutokset ilmoittautumiseeni on ainakin tehty.

Anteeksi sekava selitys.
Sasu "Xaxu" Pirilä.

Hier kommt die Bundeswehr. Fürchtet euch, feuer frei!
User avatar
MikaLinna
sohvakenraali
sohvakenraali
Posts: 2405
Joined: Fri 24 Aug, 2007 22:35:39
Location: Jalasjärvi
Contact:

Post by MikaLinna »

Hups, siirsin nähtävästi nyt oikeaan ryhmään, en laittanut rj:ksi kun siellä jo oli mutta nuo ryhmjäjaot jojo kuitenkin tekee pelin alussa - ilmoittautumisessa niillä ei niin suurta merkitystä tällä hetkellä ole vaan jojo saattaa jakaa teitä useampiin/harvempiiin ryhmiin tarpeen mukaan.

Eli tärkeintä ilmoittautumisessa että olette suurinpiirtein sillä osapuolelle minne haluattekin. Laitan jojoille niistä tiedon ketkä ovat halunneet ryhmyrinä olla jolloin voivat alustavasti sen pohjalta jakoja tehdä uusiksi. Päivitän toki muutokset tuonne kun niitä saan.
Team Linna :)
Mika Linna, GSM 050 3601046, mika.linna@gmail.com
User avatar
Mattiboy
swatti-hatti
swatti-hatti
Posts: 98
Joined: Wed 24 Jun, 2009 16:47:43
Location: Ilmajoki

Post by Mattiboy »

Joo elikkäs olisin kyllä mieluummin halunnu KDF:n Ryhmä 2:seen Supan kans samaan tai EU RDF:n ryhmä 3:seen. No päättäkää te, mutta tämä on TOIVOMUS
Tulta vain, täälä ei ammuksia säästellä!
Post Reply